Застілля Олланда

12 жовтня 2016, 13:40
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
3
343
Застілля Олланда

Мсьє Олланд виступив, як французькі сири на стіл подали: було і відверто неїстівне, було і напрочуд смачне, а було таке, що зрозуміють і оцінять лише самі французи. І, між іншим, нестерпний запах.


Нестерпний запах, ніби тліє Стара Європа, яка наче забула часи Бурбонів і Габсбурґів, та й перетворюється собі у ліберальне казна-що.

Неїстівне - вибори на Донбасі, і тільки після цього - відновлення кордону. Хіба це можна проковтнути? Виявилось, що на думку Франсуа Олланда - можна. Він не розуміє головного. Щоб зжерти Україну кремлівський душогуб воліє, аби вона спершу подавилась Донбасом під соусом "ДНР". До столу Людовіка і де Голля такого б ніколи не подали. 

Напрочуд смачне - президент Франції чітко назвав Крим територією України, засудив агресію РФ на Донбасі і в Сирії, відмовився супроводжувати Путіна під час його візиту в Париж, який, зрештою, і скасували через це.

Те, що зрозуміють лише французи - в цілому весь виступ Олланда. Він думає лише про те, що запропонувати своїм співвітчизникам на вечерю наступних президентських виборів у Франції. З яким вином подати новий переділ світу, про який мріє Путін. Так мріє - аж облизується, упир проклятий. 

От тільки у сирах мсьє Олланд розбирається, а у російській кухні - ні. Він дедалі більше перетворюється у Даладьє нашої епохи. І йде тим же шляхом постійних уступок агресору. І не розуміє, що агресор ніколи не нажреться і не заспокоїться, допоки його не почнуть бити по зубах. Хай би їх вдавило!..



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Донбас,Олланд,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Путін,війна,Крим,Франція,ПАРЄ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.