Попереду - кастово-рабовласницьке суспільство

06 жовтня 2016, 23:26
Власник сторінки
2
218
Попереду - кастово-рабовласницьке суспільство

Суспільство ідіотів - кращий помічник супостата

(для початку пропоную прочитати мою попередню публікацію)

На наших із Вами очах капіталізм, який розвинувся в систему ТНК-мегамонополій, підпордкувавши собі суверенітету ряду народів, трансформується у нове кастово-рабовласницьке суспільство. У когось ще є сумніви стосовно того, що капіталісти вже встигли зробити з людей - напівлюдей, які нічого не розуміють і не бажають розуміти?

Більшість населення - напівлюди, безправне бидло, що йде за хибними цілями або взагалі нікуди не йде. Це робить можливим кастове суспільство на чолі з елітою довгожителів - «постлюдей». Нові технології вже призвели до зниження заробітків найманих працівників і повертають надексплуатацію в дусі ХІХ ст., ламаючи профспілки. 80% населення - зайві, вони будуть жити тільки з милості нових феодалів (рабовласників), від їх подачок. 

Мова йде про ІНДУСТРІЮ 4.0. (гнучкі роботизовані обробні центри), що на новому рівні відтворює по суті середньовічний, цеховий спосіб виробництва - коли майстер з підмайстром робили ту чи іншу річ від початку до кінця самі, без поділу виробництва на окремі операції (як це часто є зараз), до того ж не навмання (як в умовах вільної кокуренції), а чітко на замовлення конкретного споживача. 

! відмова від конкуренції (встановлення тотальної монополії та позбавлення країн-дауншифтерів механізмів забезпечення економічного зростання на рівні законів) і виробництво на замовлення стануть додатковими мотивами значного падіння цін на сировину. 

Щодо прибутку. На посткапіталістичному етапі, коли конкуренції не буде, це питання автоматично відходить на другий план, на першому – влада та реалізація мегапроектів (колонізація космосу тощо). Не можна у ХХІ ст. жити на основі шаблонів початку ХХ ст. Зрозумійте, що саме капіталіст - найперший ворог конкуренції, бо він хоче придушити всіх конкурентів і стати монополістом. Нові технології панування над масами, їх зомбування і програмування є більш ефективними, порівняно з доданою вартістю. А вільна конкуренція - це небезпека появи нових суперників, претендентів на владу. ОСЬ ЧОМУ В УКРАЇНІ АНТИМОНОПОЛЬНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ДЕ ФАКТО НЕ ДІЄ, А ІННОВАЦІЙНИЙ ТА І БУДЬ-ЯКИЙ ІНШИЙ БІЗНЕС НЕ МОЖЕ РОЗВИВАТИСЯ. Про те, що олігархи по суті є феодалами говорив ще Франклін Рузвельт в 1930-і. 

Попереду нас чекає економіка програмування потреб мас. А якщо ти запрограмував (визначив) їх бажання, смаки й уподобання, то можеш і розрахувати потреби виробництва на роки вперед. Зараз відсутні проблеми з таким програмуванням: раз – і мільйони ідіотів стали вусатими-бородатими-патлатими в стилі 1860-х років і граються в покемонів. Через кілька років необхідно буде повернути моду хіппі 1960-х або ще щось. У когось є сумніви щодо здійсненності?! Медіа, приклади відібраних «зірок» - все працює на програмування. 

З середини ХХ ст. населення перетворене в роз'єднаних люмпенів, позбавлених інтелекту і волі. Хіба можуть побудувати світле майбутнє істоти, які пішли в віртуальний світ комп'ютерних ігор, поглинають різноманітні наркотики? Для них футбол - понад усе! Вони цікавляться лише продуктом життєдіяльності порожніх «зірок» і не усвідомлюють свої інтереси і не боряться за них.

Футбол викликає більше ентузіазму та вуличних акцій, ніж необхідність боротися за майбутнє своїх дітей. Люмпенів будуть вічно обманювати і чіпляти на гачок хибних цілей. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,индустриализация,олигархи,конкуренция,економіка України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.