Чому Д.Трамп не зустрівся з Гарантом? Цитати зі статті ForeignPolicy

21 вересня 2016, 22:08
Власник сторінки
0
376

Чому українська еліта так не любить Д.Трампа? Відповідь на це та інші питання читайте нижче.

Майже всі українські та російські змі написали про відмову Трампа зустрітися з Порошенко. Але це нас мало цікавить. Куди цікавіше дізнайтися думку американських видань. 
Авторитетне видання "ForeignPolicy" опублікувало статтю "" (http://foreignpolicy.com/2016/09/20/trump-gives-ukraine-cold-shoulder-in-new-york-clinton-poroshenko/). 

Тезово основний зміст: 
-Д.Трамп має неприємні спірні стосунки з Києвом (Donald Trump already has a contentious relationship with Kiev).

-згідно з графіком Д.Трампа, він відбув до Пн.Кароліни, в планах відвідини Огайо та Пенсільванії протягом решти тижня, а 26 вересня, коли завершується Генасамблея ООН, – день перших дебатів з Х.Клінтон (But according to the candidate’s public schedule, he’s already jetted to North Carolina and has plans to be in Ohio and Pennsylvania the rest of the week, not in New York, where the U.N. meeting ends on Sept. 26, the day of the first presidential debate).

-з другого боку, Д.Трамп, подекуди закликає РФ до більш активної військової поведінки щодо Києва (Trump, on the other hand, has appeared at times to invite Russias bellicose behavior towards Kiev).

-колишній Прем'єр України А.Яценюк назвав одну з заяв Д.Трампа порушенням моральних і цивілізаційних принципів. А посол України в США В.Чалий сказав, що якби Д.Трампа обрали Президентом США, то він би змінив політику щодо України для більш тісної співпраці з РФ і відкрив ящик Пандори – ще більшої дестабілізації у світі (former Ukrainian Prime Minister Arseniy Yatsenyuk calling Trumps statementa breach of moral and civilized principles.” Ukrainian ambassador to Washington Valeriy Chaly told FP at the time that Trump’s comments raised fears in Kiev that if elected he would change U.S. policy towards the country by cooperating more closely with Moscow and “open a Pandora’s box of bigger instability in the world).

- Помічники Д.Трампа влітку цього року успішно лобіювали заміну формулювання “надання Україні летальних озброєнь” на “необхідну підтримку”, тим самим зробивши крок на зустріч Москві (Trump’s aides intervened in the drafting of the Republican Party platform this summer and successfully lobbied to replace language on providing lethal aid to Ukraine with “appropriate assistance,” a move widely seen as an overture to Moscow).


Висновки
-світ не живе Україною і Порошенко не є "Папою Римським". У Д.Трампа є справи більш важливі;
-хто такий Д.Трамп?! Це не просто дивак, бізнесмен, одіозний політик. Це, насамперед, фаворит-висуванець-обличчя промислово-консервативного крила в політиці США;
-навіть у разі обрання Д.Трампа, для РФ це нічого хорошого не дасть, оскільки РФ - теж сировинний придаток без суверенної фінансово-грошової політики. Навіть для Туреччина вона виступатиме просто ринком. Ну змімуть санкції, і що?! Елементи вимушеного імпортозаміщення в РФ будуть знищені, нові технології як не розвивалися, так і не будуть;
-українська еліта зав'язана на фінансистах-демократах (Х.Клінтон). Свідчення цьому - чисельні, не дипломатичні, реверанси наших лідерів у бік Х.Клінтон, нагороди для Гонтарєвої. Те ж саме і з елітою РФ, до речі;
-українська еліта може полетіти якщо переможе Д.Трамп. Адже з тими, хто активно контактував з демократами-фінансистами та є конченими монетаристами-МВФівцями (моляться на МВФ), він, скоріше за все, справ не матиме. Адже реальний сектор США теж страждає від цих аферистів. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,выборы в США,Порошенко,Трамп,Дональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.