Собачку шкода

14 вересня 2016, 15:56
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
279

Щодо посту Генпрокурора Юрія Луценка:


1. Я не знаю, що там насправді відбулось, хто у чому винен і чи винен взагалі.

2. Дізнався про обшук у голови однієї з єврейських общин Києва Олега Вайсберга, якого давно знаю і щиро поважаю за волонтерство і допомогу політв'язням, і оскільки нікому не додзвонився, приїхав на місце подій розібратися. Слідчі мене не пустили. Тому так нічого і не дізнався крім того, що Олега ні у чому не підозрюють на відміну від його сина Ілана.

3. Був очевидцем того, що не пустили адвокатів. Враховуючи, що Ілан Вайсберг - громадянин іншої держави, ця історія, вочевидь, закінчиться міжнародним скандалом.

4. Фото з Олегом Ляшком є у тисяч людей. Хіба це причина його у чомусь звинувачувати?

5. Пасквільна, сповнена особистих образ і домислів риторика Генерального прокурора (посадової особи найвищого рівня) вчергове показує, як усе погано в датському королівстві.

Щось ще коментувати наразі не можу. Просто не знаю.

P.S. Бачив, як співробітники "Альфи" налякали французького бульдога - і нещасну тваринку шкода понад усе.

P.S.S. Враховуючи, що ГПУ схильна плутати адреси і приїжджати не туди, куди треба, не здивуюсь, якщо вони знов щось переплутали і складу злочину там немає взагалі. Недопуск адвоката є підставою думати саме так.

P.S.S.S. Генпрокурор, до речі, і у своєму пості знов написав дурницю. На фото з Ляшком не підозрюваний, а його батько. Хоч би перевірили перед тим, як публікувати...



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,прокурор,бульдог,Радикальна партія,Андрій Лозовий,Ігор Мосійчук,євреї,Юрій Луценко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.