Вітальне слово новому послу США в Україні Марі Йованович

24 серпня 2016, 11:24
Власник сторінки
Журналист, автор проекта "Живая Эзотерика"
0
171
Вітальне слово новому послу США в Україні Марі Йованович

Голова ради Політичної партії місцевого самоврядування Олександр Кондрашов висловив надію на тісну співпрацю с новим послом США щодо розбудови України.


Шановна пані Марі!

Політична партія місцевого самоврядування (ПАРМС) вітає Вас з призначенням на посаду уповноваженого посла та початком дипломатичної місії в Україні.

Дуже оптимістичним, на наш погляд, сигналом є те, що вручення Вами вірчих грамот співпало з 25-ю річницею Незалежності України.

Ваш багаторічний досвід дипломатичної роботи, в тому  разі й в Україні, практичні знання політичних та економічних процесів, що відбуваються на теренах нашої держави, унікальні здібності знаходити компроміси у вирішенні найгостріших питань, вселяють надію, що ситуація в Україні нарешті розпочне змінюватися на краще, а стосунки зі Сполученими Штатами Америки зміцнюватимуться й надалі.

Сьогодні Україна, перш за все, вкрай потребує миру, припинення кровопролитної війни на Сході, виконання Мінських домовленостей усіма сторонами конфлікту. Саме політичний діалог має покласти край бойовим діям та надати поштовх до відродження цілісності, збереженню державного суверенітету, примиренню громадян України, незважаючи на їхню національність, віросповідання, місце мешкання, політичні погляди та духовні цінності.

Тільки після припинення бойових дій, за підтримки світової спільноти, та зокрема США, Україна отримає реальний шанс на відбудову зруйнованої інфраструктури, стабілізацію та подальший розвиток економіки, повернення громадянам Конституційних прав на соціальний захист держави.

Партія місцевого самоврядування поділяє та підтримує позицію віце-президента США Джо Байдена, яку він висловив у своїй промові перед Народними депутатами України в грудні 2015 року. 

Одним з ключових та дієвих інструментів встановлення миру та збереження територіальної цілісності України має стати глибока реформа децентралізації влади та фінансових преференцій на користь територіальних громад та органів місцевого самоврядування.

Нажаль, діюча влада України імітувала реформу, що поставила регіони України ще в більшу адміністративну та фінансову залежність від центральної влади. Наслідки такої «реформи» - катастрофічні.

Ідеологія Партії місцевого самоврядування полягає в тому, щоб територіальні громади отримали не лише вагомі управлінські та фінансові повноваження, але й стали фундаментом побудови виконавчої та представницької гілок влади. Органи місцевого самоврядування мають отримати важелі впливу на діяльність державних інститутів, визначати та корегувати політичний та економічний курс держави.

Вельмишановна пані Марі, Партія місцевого самоврядування відкрита до тісного діалогу щодо пошуку оптимальної дієвої моделі подальшого розвитку України, та прагне співпраці. Ми готові увійти до складу робочих груп та запропонувати до обговорення стратегію розвитку місцевого самоврядування в Україні, яка була розроблена науково-експертною радою ПАРМС. 

Партія має могутній кадровий потенціал з числа провідних науковців та практиків у напрямках державного та муніципального управління, які готові негайно долучитися до спільної роботи. Нажаль, діюча влада України цей потенціал не використовує.

Від ім’я Партії місцевого самоврядування бажаю Вам успіхів на новій відповідальній посаді, міцного здоров’я та найшвидшого досягнення наших спільних завдань.


З повагою,
Голова ради 
Політичної партії місцевого самоврядування
Олександр Кондрашов

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,независимость,День Независимости,Верховная Рада,посольство США,посол США,Конституція,война на юго востоке Украины фото,Мари Йованович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.