З ювілеєм, рідна Україно!

23 серпня 2016, 14:21
Власник сторінки
Журналист, автор проекта "Живая Эзотерика"
0
81
З ювілеєм, рідна Україно!
Олександр Кондрашов закликав до миру та згуртованості дій

Голова ради ПАРМС Олександр Кондрашов привітав українців з Днем Незалежності

Шановні земляки, колеги, однопартійці!

З нагоди Великого Національного Свята нашої Державності – 25-річного ювілею Дня Незалежності України, прийміть мої найсердечніші вітання і побажання!

Ще, за часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї. Історичні умови складалися так, що на наших землях часто панували інші народи-сусіди. Та попри все, наші співвітчизники, віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники у 1991 році остаточно вибороли її. Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення, до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині, попри за все, Україні потрібен мир - єднання громадян, незважаючи на віросповідання, національність, політичні погляди та місце проживання. Лише припинення війни та перемога здорового глузду, професійне та відповідальне ставлення влади до політичних, економічних, соціальних процесів, відродження дієвості Конституційних прав та свобод громадян, дозволить розпочати процеси з відродження економіки, міжнародного іміджу України, залучення інвесторів, створення нових робочих місць, відновлення соціальних зобов’язань держави перед громадянами.

Разом з Вами, нам вкрай необхідно провести глибоку, дієву, прозору реформу децентралізації влади та фінансових преференцій на користь місцевих громад. Органи місцевого самоврядування мають стати сильними, самодостатніми, наділеними реальними повноваженнями вирішувати питання розвитку інфраструктури власних територій, економіки, нагальних соціальних та побутових питань мешканців власних населених пунктів. 

Саме регіональні громади мають нарешті стати фундаментом розбудови України, як суверенної, територіально цілісної, економічно потужної держави. Саме звичайні люди повинні мати впливові важелі на місцеву та центральну владу, визначати напрями та основні засади державної та регіональної політики.

Впевнений, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму власному домі. 

Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших сіл, селищ, міст, районів, областей та усієї України! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни. 

Від щирого серця й від усієї душі зичу Вам та Вашим родинам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. Нехай мрія про краще найближче майбутнє окриляє вас на нові звершення, добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. 

Зі святом Вас!

Голова ради Політичної партії місцевого самоврядування
Олександр Кондрашов

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: день незалежності,незалежність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.