Генеральна прокуратура спізнилася майже на два роки — Юрій Кармазін

15 липня 2016, 12:30
Власник сторінки
Голова Партії захисників Вітчизни
0
75

Генеральна прокуратура спізнилася майже на два роки — Юрій Кармазін

Генеральна прокуратура затримала екс-заступника голови НБУ Олексія Ткаченка та колишнього директора генерального департаменту банківського нагляду Романа Яковлєва за підозрою в розкраданні 787,396 млн гривень державних коштів.
Майже два роки тому я звертався до Генерального прокурора України з вимогою розпочати досудове розслідування у формі досудового слідства відносно Арбузова Сергія Геннадійовича, Соркіна Ігора Вячеславовича, Ткаченка Олексія Олександровича, Пшонки Віктора Павловича, Цюпко Сергія Вікторовича, Кирія Ростислава Петровича, Ткаченко Діни Олександрівни, Волошинюка Олександра Сергійовича, Котишевської Ірини Борисівни, Локощенко Катерини Володимирівни, Ткачука Володимира Олексійовичч, Мамон Світлани Валентинівни, Кобець Анатолія Васильовича, Кузнецової Оксани Анатоліївни, Іванової Олени Володимирівни за вчинення дій, які мають ознаки складу злочину, передбаченого ч.5 ст. 191, ч.2 ст.222 Кримінального кодексу України.
НБУ та його посадові особи (Арбузов С.Г., Соркін І.В., Ткаченко О.О.) в противоправний спосіб – через незаконні рішення, дії та бездіяльність в змові з керівництвом ПАТ «Банк «Таврика» – довели Банк Таврика до банкрутства. Внаслідок цієї оборудки постраждало близько 40 тисяч осіб. Саме на цьому банку було відкатано схему доведення абсолютно стабільного банку до банрутства, що й зараз продовжується.

Хочу надати заяву про вчинення кримінального правопорушення


http://karmazin.org.ua/2016/07/14/generalna-prokuratura-spiznilasya-majzhe-na-dva-roki-yurij-karmazin/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.