Олігархам - лікування в сільських амбулаторіях

29 червня 2016, 16:17
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
103

Приїхав на Волинь підтримати мітинг проти скорочення кількості ліжкомісць і закриття малокомплектних шкіл.


Президент Порошенко, уряд Гройсмана та їх васали на місцях - такі, як голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик проводять людиноненависницьку політику знищення українців.

Дітей позбавляють майбутнього, закриваючи школи.

А людей похилого віку і хворих - позбавляють права на життя.

Адже скорочення ліжкомісць - це закриття відділень і ФАПів, подекуди - цілих лікарень, медиків лишають без роботи, а людям, які потребують медичної допомоги, лишається тільки смерті чекати.
______
В планах антинародної влади - на одній лиш Волині скоротити майже 2 тисячі ліжко-місць. Мова йде про Маневичський, Ківерцівський, Ковельський, Горохівський, Любешівський, Камінь-Каширський райони.

Чому представникам кондитерського режиму на все це наплювати?

Та тому, що наші власть імущі та олігархи, котрі допомагають їм утриматися на посадах, як їх яка болячка схопить - в районну лікарню не підуть. Вони лікуються за кордоном.

Там же купляють нерухомість, там же вчать своїх дітей і видають їх заміж, там же місця на кладовищах собі покупляли...
______
Виступала жіночка з Цуманя, місцева лікарня обслуговує 12 тисяч громадян. І її хочуть закрити! Найближча лікарня аж у Ківерцях. Одна дорога - 60 гривень. Поїде пенсіонер, що отримує 1200?.. Швидше за все, не поїде, чекатиме кінця...
______
Дякую нашій волинській команді Радикальної партії Ляшка за організацію такої потрібної для захисту людей акції, особливо Анатолію Грицюку, Юрію Ройко, Костянтину Петрочуку і нашому кандидату до Верховної Ради по 23 округу (довибори - 17 липня) Булі Сергію, який без сумніву буде гідним захисником Волині у парламенті.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Волинь,Луцьк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.