Партійні справи мера Конотопа

08 червня 2016, 14:40
Власник сторінки
журналіст
0
290

Партія перш за все!

На минулих місцевих виборах партія ВО “Свобода” домоглася певних успіхів в Україні: обрано 8 міських голів, серед яких мери міст Тернопіль та Конотоп, інші більш дрібні міста, але все одно це певне досягнення.
Із Тернополем ситуація визначена – діючий мер Надал Сергій набрав майже 60% голосів у першому турі і переміг. А от із Конотопом вийшло щось незрозуміле – люди повірили гучним словам (саме гучним, бо горлав їх тоді ще кандидат у мери Семеніхін через потужну аудіосистему у кожному дворі) та щедрим обіцянкам. Здивувалися всі – як могло це трапитись? А диво сталося бо явка сягнула ледве 30%.  Та здивувався і сам О. Тягнибок, лідер партії ВО “Свобода” і після виборів приїздив до Конотопу впевнитись, чи не розігрують його. Коли ж все підтвердилось – то і направив він Артема до свого колеги з міста Тернопіль, досвід переймати. От минуло  півроку, а десяток  регулярних поїздок на службовому автомобілі за рахунок місцевого бюджету вартістю 30 тис. гривень (мери з царськими замашками потягом не їздять), жодного результату для міста  не дали.
Натомість виникли внутрішні суперечки між депутатами-свободівцями із-за чого  керівництво партії вже не може не втручатися, але кого вони будуть підтримувати в даному випадку – зрозуміло. Цим вправно користується  Семеніхін, для якого змова і інтрига це його стихія. Так колишній побратим і взірець Нойовий Ю., котрий був не згоден з політикою мера – відсторонений і усунутий, “свободівки”  почали висловлювати свою невдоволеність – так у мера є на прикметі декілька “кандидатур” у лабутенах і ким замінити їх, і партія підтримає, про це він навіть не турбується. Заколот може бути і у спробі відсунути Семеніхіна від походу до Верховної Ради. І тут він має бути насторожі бо його побратими не зівають.
Одне хвилює мешканців – мер займається не проблемами  міста, а партійною діяльністю за гроші містян. Сотні прокльонів за ями на вулицях Професійній, Пушкіна, Немолота і десятках інших. Неремонтовані прибудинкові території, відсутне грейдування збурює у людей злість і законне питання ДОКИ?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,конотоп,політика,міський голова,свавілля,байдужість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.