Де насправді мешкає мер Конотопа?

14 квітня 2016, 14:55
Власник сторінки
журналіст
0
1250
Де насправді мешкає мер Конотопа?

Взимку активіст від Радикальної партії Спартак Сергієнко розповів громаді де мешкає новий міський голова м.Конотоп Артем Семеніхін зі своєю коханкою-помічницею. Що змінилось за цей час?

 Спочатку мер розповідав що тісниться у однокімнатній квартирі з тарганами, а як тільки став міським головою, кинувши і обдуривши всіх кого тільки можна - переїхав до малесенької хатинки-готелю власником якої є "дойная корова" свободівців – аферистів Сур Є. Лише погляньте на ці хороми! І як тільки Семеніхін не розповідав відомому “журналісту”,  відповідальному за трамваї депутату Пащенко Інні, що переїде у свою квартиру після того, як там закінчить ремонт –після такого шику не лише громада не уявляє у звичайній квартирі мера, а, мабуть, і він сам. Увесь цей час у міській раді йшов повним ходом ремонт зали, яку очільник вирішив перетворити на готель. Робота проводилася вночі, щоб не привертати уваги, а видавали справу численні вікна що світилися. І все це за кошти громади, про яку так піклується вищезгаданий персонаж. Він ніч не спить бо все робить для людей,  для себе та «своїх» людей. Громада має знати на що витрачаються кошти. Тож може  Артем Юрійович сам зробить екскурсію своєю новою домівкою?       Та маємо сумніви. Може конотопські активісти на чолі з Спартаком Сергієнко відкриють очі простому люду на ті події, які маскуються начебто прибиранням сміття навколо занедбаних будівель та розчистки снігу взимку? Кому було потрібно виставити на загальний огляд у центрі міста це потворство і не одне? Скільки десятків тисяч попросить мер у депутатів на “благоустрій? Закликаємо всіх, кому цікава дана ситуація також поглянути, чи не замалий гідробокс поставив для себе в міській раді мер, чи не здешевив у виборі унітазу наш дорогий очільник громади, чи не замахнувся на позолоту, бо золоті батони у нього шукали у попередній ревізії, а як відомо диму вез вогню… А чи не пов’язане відсторонення від посади першого заступника Нойового Ю.М. з цим «ремонтом»? Бо за інформацією він як раз був проти цього свавілля.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: конотоп,політика,міський голова,будинок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.