Суддя-тітушка

27 квітня 2016, 18:34
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
98

Символ українського кривосуддя - суддя Шевченківського районного суду Бугіль.


Саме він звільнив 16 квітня під заставу дніпропетровського наркобарона Вольдемара, якого за день до того затримав шляхом досить ризикованої операції керівник Департаменту МВС по боротьбі з наркообігом Ілля Кива і співробітники спецпідрозділу "Сокіл".

Тим більше, застава смішна - $ 35 000. У Вольдемара одних машин включно з "Майбахом" щонайменше на $ 2 000 000.

Наркобариги - продають смерть, забираючи у дітей майбутнє. Судді, які їх звільняють, без перебільшення є співучасниками цих вбивств.
_______
Як і обіцяв на ефірі NewsOne TV, звернувся із депутатським запитом до Голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергія Козькова з вимогою провести перевірку судді Володимира Бугіля і притягнути його до відповідальності.
_______
Між іншим, нема нічого дивного, що наркоділка звільнив саме Бугіль, давно відомий участю у корпоративних конфліктах, політичних репресіях і покриванні важких злочинів.

Працює в Шевченківському районному суді з 2011 року. До того був суддею Яготинського районного суду Київської області.

Саме Бугіль дав дозвіл на арешт політично переслідуваного ветерана АТО Дениса Поліщука та призначив для нього заставу в сумі 5 млн гривень.

12 червня 2014 року Суддя першої інстанції Володимир Бугіль виніс рішення – п’ять років позбавлення волі для українського бізнесмена Олега Шкурдая. Замовником кримінальної справи була російська компанія-конкурент Шкурдая

В листопаді 2011 року Володимир Бугіль закрив судову справу проти помічниці судді Наталі Соловей, яка влітку джипом розчавила Світлану Тетеревкову, мати трьох дітей.

Під час другого Майдану, 6 грудня 2013 року, Бугіль заарештував на 2 місяці журналіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзиндзю. Його звинувачували за ч.3 ст.286 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя та здоров'я потерпілим) в межах розслідування подій на Банковій 1 грудня 2013 року.

Також Бугіль звинуватив адвоката Дзиндзі
Віктора Смалія у замаху на його (судді) життя у залі суду під час засідання у справі Дзиндзі. Після чого Смалій потрапив до СІЗО. Вийшов на волю після прийняття закону Олега Ляшка "Про звільнення політичних в'язнів" 23 лютого 2014 року.

Також суддя Бугіль відомий тим, що відмовився заарештувати та випустив під заставу спортсмена із Білої Церкви Вадима Тітушко (Румина), який 18 травня 2014 року скоїв напад на журналістів Ольгу Сніцарчук та Влада Соделя.

Заставу, яку суддя Бугіль призначив за звільнення Тітушко, склала всього 22 940 гривень. Перед цим Бугіль відмовив прокурору у клопотанні про домашній арешт обвинувачуваного.

В грудні 2011 року суддя Бугіль вів кримінальну справу щодо активістів Податкового Майдану, яких обвинувачували у пошкодженні бруківки на Майдані Незалежності восени 2010 року (ст.194 ч.1 ККУ в умисному пошкодженні чужого майна у великих розмірах).

Справу було закрито вже після втечі Януковича, лише наприкінці березня 2014 року. Бугіль тоді скасував запобіжний захід для семи звинувачуваних за ініціативою прокуратури.

І на десерт - у травні 2015 року Володимир Бугіль оштрафував на 51 грн. миколаївського пенсіонера за те, що той ходив на пікеті у Києві із плакатом з написом "Янукович казьол".
______
Послідовна позиція Радикальної партії з дня її заснування 7 серпня 2011 року - звільнення усіх суддів.

Порядні люди серед них - рідкість, наче тварини з Червоної книги.

Лише радикальне очищення.

Інакше так зване правосуддя у нас і далі вершитимуть бугілі та карабані.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,правосуддя,суддя,фракція РПЛ,СІЗО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.