Мурло у мусорських погонах

19 квітня 2016, 12:59
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
258
Мурло у мусорських погонах

Звати Василь Зелінський. Начальник Нацполіції у місті Рівному. Погрожує помічникам народних депутатів. Зауважте, прилюдно


_______

Прошу вважати це моїм депутатським зверненням до начальника Нацполіції Рівненської області Сергія Князєва, першого заступника керівника Нацполіції Вадима Трояна, керівника Нацполіціі Хатії Деканоїдзе, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Згідно процедури вже направив відповідні звернення.

Отже, вимагаю притягнути до кримінальної відповідальності всіх, хто намагається узурпувати владу та нахабно блокує роботу вищого представницького органу на моїй рідній Рівненщині - обласну раду.

Окремо звертаю Вашу увагу на начальника поліції в місті Рівному Зелінського, який не реєструє заяви про злочин від голови Рівненської облради Володимира Ковальчука.

Вже дві заяви (сьогодні подана 3-я) про перешкоджання проігноровані, натомість є аргументи-відмазки про відсутність складу злочину. З яких пір в Україні грубе та систематичне перешкоджання виконанню постанови суду, яке виголошується іменем України, стало не злочином?

А вчора він вже знахабнів до ручки, погрожуючи тюремною розправою моєму помічнику. Розцінюю діяльність Зелінського як перешкоджання моїй депутатській діяльності.

Прошу вжити мір.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,троян,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,облрада,поліція,Арсен Аваков,Рівне,Рівненська область,Хатия Деканоидзе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.