Олег Старих: Кримінальну відповідальність за обман виборців!

13 квітня 2016, 17:31
Власник сторінки
Общественный деятель
2
2240
Олег Старих: Кримінальну відповідальність за обман виборців!
Заступник голови Київської міської організації ГО "Народний Контроль" - Олег Старих

Передвиборні обіцянки мають бути відповідально зважені та мають виконуватись!


     

      Перед кожними виборами ми бачимо одне і те ж  - багато гасел, обіцянок, заохочень від кандидатів у депутати на всіх рівнях. А що ми отримуємо в результаті? Лише пусті слова та обіцянки.

     Одна з тем, на якій активно спекулювали наші майбутні представники народної влади це - безвізовий режим. Назначались конкретні терміни, встановлювались числа, до яких українці зможуть вільно подорожувати просторами Європи. І, знову ж таки, що ми отримуємо? 

Я не проти обіцянок. Я говорю про те, що вони мають бути відповідально зважені та мають виконуватись! Має бути відповідальність за свої слова та вчинки. Або встановлюйте реальні терміни виконання ваших обіцянок, або відповідайте за свої слова перед законом України. 

Це сприятиме більш відповідальному ставленню народних депутатів за дані ними обіцянки.

Далі – обовязки. 

Якщо людина обіймає певну посаду, вона має певні зобовязання, які необхідно виконувати. Одна з проблем Києва, це пошкоджене дорожнє покриття. 

Сам мер, Віталій Кличко не міг не знати, що однією з обов`язків міського Голови є ремонт доріг міста. Але, в той же час, не раз чули від КМДА, що на ремонт Київських доріг необхідно майже 1,5 мільярда гривень, та коштів у бюджеті на це немає. Хоча саме в обовязки мера міста входить розвиток та благоустрій нашої столиці.

І чому б не допомогти нашим представникам влади стати більш ефективними у своїй роботі? Якщо кожен буде знати, що за свою діяльність, а особливо бездіяльність потрібно буде відповісти перед законом, ми отримаємо реальні результати роботи та правдиві гасла. 

Україні терміново потрібен відповідний закон!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: народні депутати України,верховна рада украіні,Олег Старых,передвиборчі обіцянки,передвиборча кампанія,Старых Олег Анатольевич,кандидати у депутати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.