Країні потрібна єдність

01 квітня 2016, 22:40
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
7
477

Дуже важке для мене рішення


Але Черчілль правильно казав, що політик відрізняється від державного діяча тим, що політик думає про наступні вибори, а державний діяч - про наступні покоління.

Написав 2 заяви:

1 - про вихід з фракції Радикальної партії. Хоча дуже поважаю Олега Ляшка, щиро вдячний за все, чому він навчив, і закликаю його повернутися в коаліцію та підтримати Головнокомандувача нашого війська Петра Порошенка у важкі часи війни.

2 - про вступ у фракцію "Блоку Петра Порошенка". Парламент повинен стати символом національної єдності і показати приклад суспільству. З великою честю буду в одній команді з такими прогресивними людьми державницької позиції як Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Іванна Климпуш-Цинцпдзе, Сергій Каплін, Сергій Березенко, Ірина Суслова, Ігор Кононенко (даремно його демонізують!), Олександр Грановський, Юрій Луценко та багатьма іншими.

Голосуватиму по совісті.

Україна - єдина!

__________
UPD: з 1 квітня.
Насправді не смішно.



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,парламент,Радикальна партія,Лещенко,Мустафа Найем,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юрій Луценко,коаліція,фракція РПЛ,Сергій Каплін,Сергей Березенко,Блок Петра Порошенко,Игорь Кононенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.