Геть бурштинову мафію!

18 березня 2016, 21:19
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
143

Ті мільярди, які мафія Чугуннікова-Максимова краде на бурштині - це маленькі пенсії, зруйновані школи й лікарні, розбиті дороги


Сьогодні у Рівному пройшла акція під стінами облдержадміністрації з вимогою звільнити із займаних посад очільників бурштинової мафії - губернатора Віталія Чугуннікова і т.в.о. начальника Нацполіції Сергія Максимова.

Активісти принесли на мітинг мотопомпу для миття бурштину, яку ми з колегами Ігорем Мосійчуком, Дмитром Ліньком, легендарним Титановим Джексоном (Євгенієм Терєховим) та громадськістю занесли в кабінет Чугуннікова. Самого голови ОДА на робочому місці традиційно не було.

На роботу він здебільшого не ходить. Натомість зібрався сьогодні ввечері на ефір на "Шустер-live".

_______
Ті мільярди, які мафія Чугуннікова-Максимова краде на бурштині - це маленькі пенсії, зруйновані школи й лікарні, розбиті дороги.

Більше того, внаслідок свавілля бурштинової мафії гинуть ліси Волині, Рівненщини та Житомирщини.

Чугунніков безпосередньо має відношення до фірми "Надра Спецленд Ресурси", яка намагається захопити 35 тисяч гектарів багатої бурштиновом землі у Березнівському та Сарненському районах Рівненщини. В підтвердження цього я в середу оприлюднив відповідні документи з трибуни Верховної Ради http://youtu.be/g1CInzWp1Ms

Злочинну діяльність голови Рівненської ОДА Чугуннікова кришує заступник голови адміністрації президента Віталій Ковальчук. Якщо Президент не звільнить Чугуннікова, то ми маємо моральне право говорити, що і він несе відповідальність за діяльність бурштинової мафії.

За результатами мітингу була ухвалена Резолюція, у якій вказано, що громада Рівненщини вимагає від Президента Петра Порошенка негайно звільнити голову ОДА Віталія Чугуннікова, а від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе - звільнити в.о. начальника поліції області Сергія Максимова.

_______
Саме за принципову позицію законного голови Рівненської обласної ради Володимира Ковальчука проти бурштинової мафії - не віддавати жодного клаптику святої рівненської землі "Надра Спецленд Ресурсам" - і був затіяний переворот в раді із незаконним усуненням Ковальчука. Прикро, що бурштинова мафія змогла купити обласну організацію ВО "Свобода" і частину депутатів від "Батьківщини" на чолі з керівником облорганізації цієї партіі Миколою Кучеруком.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка


Источник:http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b2113

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Ковальчук,Олег Ляшко,облрада,поліція,мафія,Рівне,фракція РПЛ,рівненщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.