Хто стане наступним прем'єром — думки Лещенка та Саакашвілі

12 березня 2016, 20:15
Власник сторінки
Журналіст ГромадськогоТБ.Полтава
0
186
Хто стане наступним прем єром — думки Лещенка та Саакашвілі
Автор фото: Людмила Гудзь

Учора під час інтерв'ю з Сергієм Лещенко у студії ГромадськогоТБ.Полтава я поцікавився у народного депутата, кого він бачить на посаді прем'єр-міністра замість Арсенія Яценюка.

Учора під час інтерв'ю з Сергієм Лещенко у студії ГромадськогоТБ.Полтава я поцікавився у народного депутата, кого він бачить на посаді прем'єр-міністра замість Арсенія Яценюка. 

Лещенко відповів, що його думка мало що вирішить, адже потрібна підтримка інших депутатів. Натомість він озвучив три кандидатури які, на його думку, можуть отримати таку підтримку. Це Наталія Яресько, Володимир Гройсман та Міхеїл Саакашвілі.

Аналогічне питання я поставив одному з названих кандидатів — Міхеїлу Саакашвілі. Він відповів що для нього є новиною те, що хтось розглядає його на крісло очільника уряду. 

"Я не думаю, що ця Рада коли-небудь буде всерйоз мене розглядати по одній простій причині: я не приховую свого наміру. Мій намір: весь політичний клас України має оновитися. І це стосується багатьох членів теперішньої Ради. І природньо, хто хоче посунутися? Ніхто не хоче посунутися", — заявив Саакашвілі під час Антикорупційного форуму в Полтаві.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Саакашвили,Лещенко,Володимир Гройсман,Міхеїл Саакашвілі,Владимир Гройсман,Саакашвілі,Михаил Саакашвили,Наталья Яресько,Яресько премьер-министр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.