Працівники "Полтавафарм" знову перекрили автошлях Київ – Харків

21 березня 2016, 16:48
Власник сторінки
Журналіст ГромадськогоТБ.Полтава
0
100
Працівники  Полтавафарм  знову перекрили автошлях Київ – Харків

Сьогодні зранку працівники підприємства «Полтавафарм» заблокували автошлях міжнародного значення Київ – Харків – Довжанський. Акцію влаштували поблизу Полтави, у с. Супрунівка.



Таким чином учасники акції протестували проти проблем на підприємстві. Як раніше повідомляло ГромадськеТБ.Полтава, працівники виступають проти призначення нового в.о. директора – Дмитра Майбороди, ставленика голови обласної ради Олександра Біленького, оскільки раніше проти нього була порушена кримінальна справа за фактом хабарництва.

Заступник директора «Полтавафарм» Сергій Горбань скаржиться на те, що рахунки підприємства заблоковані, через що керівництво не може ні розрахуватися з постачальниками, ні виплатити заробітну плату власним працівникам.

Нагадаю, Дмитро Майборода був призначений на посаду після скандалу навколо колишньої очільниці «Полтавафарм» Наталії Стецюк, проти якої наразі порушена кримінальна справа. Вона підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах).

Тим часом працівники підприємства переймаються тим, що опинилися без роботи.

Більшість водіїв, які прямували цього ранку у своїх справах, були невдоволені такою акцією та висловлювали своє обурення діями протестувальників. Проте знайшлися і такі, хто поставився з розумінням до проблем протестувальників.

Задля забезпечення громадського порядку на місце проведення акції прибув і наряд поліції.

Співорганізатор акції правозахисник Василь Ковальчук повідомив, що питання проблем на «Полтавафарм»  має розглядатися на найближчій сесії Полтавської обласної ради, яка відбудеться цієї середи, 23 березня.

Подібна акція проходить вже не вперше  працівники підприємства блокували трасу Київ  Харків і минулої пятниці, 18 березня, проте тоді до них ніхто так і не вийшов.

Тим часом стало відомо, що сьогодні вже відбулося офіційне представлення нового в. о. директора «Полтавафарм» Дмитра Майбороди трудовому колективу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Полтава,страйк,Харків,Київ,мітинг,траса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.