Депутат від БПП Руслан Демчак на Вінниччині імітує зустріч із виборцями

10 березня 2016, 11:10
Власник сторінки
11
118
Депутат від БПП Руслан Демчак на Вінниччині імітує зустріч із виборцями

За статусом, депутат представляє інтереси всієї територіальної громади, несе обов'язки перед виборцями.

Також у депутата є власний фонд який, у разі нагальної потреби, зобов’язує його надавати матеріальну допомогу виборцям. Таке правило. Та, схоже, на президентських депутатів ці закони не розповсюджуються.

Нардеп від Блоку Петра Порошенко Руслан Демчак, який пройшов у Верховну Раду за рахунок довіри виборців 18 округу (Вінницька область) з народом не зустрічається, їх проблеми ігнорує. Демчак родом із містечка Липовець, Вінницької області. Земляки купились на обіцянки афериста, проголосували за нього - тепер за це розплачуються. Руслан Євгенійович навчився імітувати зустріч з виборцями. Приїздить на округ,зустрічається там лише із довіреними особами, робить купу фотографій, на сайті звітує про виконану роботу. Люди з особливими потребами, інваліди,сироти, вдови героїв АТО,які дійсно потребують допомоги нардепа, на зустрічі з ним потрапити не можуть. Не царська це справа олігарху-аферисту з простим людом зустрічатись, тим більше кошти на вирішення їх клопоту виділяти.

Виборці 18 округу були дуже вражені тим, що їх обранець президентський депутат Демчак не проголосував за відставку бездіяльного уряду, в той час коли на засіданнях депутати райрад Вінницької області висловили недовіру уряду Яценюка. Селяни б’ють на сполох - на носі посівна кампанія. На підтримку з боку народного депутата не сподіваються. Прийдеться окрім турботи про наступний урожай самотужки дбати про ремонт доріг, медичні та освітні заклади, що руйнуються на очах. В той час,коли «дорогий» земляк Демчак щодня збагачується на аферах з продажу земель, рейдерських захватах держпідприємств, відкатах від банкруцтва банків, селяни на Вінниччині ледь жевріють на копійчані пенсії та зарплати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.