Привітання із 26-м!

26 лютого 2016, 22:35
Власник сторінки
Общественный деятель
0
502
Привітання із 26-м!

Оголошую нове свято!

Вітаю всіх українців!
Сьогодні мені стало відомо, що українська армія повністю вибила сепаратистів з бойової точки Широкіно. Ми це зробили! Це зробив кожен з українців. Це зробили люди і які відправили туди своїх чоловіків та синів. Це зробили ті, хто як міг, допомогав нашим хлопцям в тилу.
По суті, фактом зробленого ми всім довели, що ми - не фейкова Держава. Ми не штучно створені і відстоювали право на своїй землі жити так, як ми хочемо, а не так як нам нав'язують ззовні. Я аплодую українській армії, яка сьогодні довела усім, хто в цьому сумнівався, що Україна є.
Нам багато, чого обіцяли і багато в чому "кидали" - випадково підводили та відверто зраджували, але, попри все, ми відстоювали своє право на існування. Аби бути конкретнішими, нагадаю, як нас критикували представники ОБСЄ, нічим по суті, не допомогали, але критикували дуже активно. За що? За те, що ми чинимо спротив агресору?І
Сьогодні під Широкіним ми довели, що попри "глибоку стурбованість" і ми все ж таки можемо захистити СВОЄ. 
Хлопці, якщо Ви не зупинитесь, наступним у секторі М, після Широкіного буде звільнене Гранітне. А потім щиро вірю і сподіваюся, і вся Україна. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Арсений Яценюк,Олег Старых,Петро Порошенко,Старых Олег Анатольевич,Широкино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.