НАМАГАННЯ КРЕМЛЯ ЗМІНИТИ СТАТУС ВІЙНИ

16 лютого 2016, 12:36
Власник сторінки
0
81
НАМАГАННЯ КРЕМЛЯ ЗМІНИТИ СТАТУС ВІЙНИ

Основне завдання Кремля в умовах неоголошеної ним війни Україні – це змінити її статус з АТО, де Кремль чітко проглядається як агресор та спонсор тероризму, на суто громадянську війну в Україні.

Основне завдання Кремля в умовах неоголошеної ним війни Україні – це змінити її статус з АТО, де Кремль чітко проглядається як агресор та спонсор тероризму, на суто громадянську війну в Україні, де Кремль буде виступати в ролі «миротворця», але на боці терористичних і незаконних ДНР і ЛНР. Саме цього Київ не повинен допустити.

А тому – ніяких особливих статусів територіям, що захоплені агресором. Агресор повинен бути на законодавчому рівні визнаний агресором, а в Донецькій та Луганській областях введено воєнний стан. Саме такими діями влада України убезпечить себе від підлої кремлівської пастки бути оголошеним агресором. Тобто, Україна як жертва, після отримання ДНР і ЛНР особливого статусу, буде оголошена агресором. Адже маріонетки із ДНР і ЛНР будуть, за вказівкою Москви, й далі вести бойові дії, але уже під прикриттям громадянського конфлікту за свою «незалежність». Хто, з керівників України таке допустить, той стане на віки її ганебним зрадником.

Згадаймо, як на початку неоголошеної гібридної війни проти України Кремль намагався впхати світовій спільноті тезу саме про «громадянську війну в Україні». Але факти гібридної кремлівської агресії переконали світ в іншому. Тепер, Кремль робить чергові спроби довести те, що доводів не має.

На превеликий жаль частина наших Західних партнерів все ще знаходиться в полоні кремлівської зовнішньополітичної пропаганди. Ознакою цього є демонстрація на французькому телеканалі Canal+ явно заказаного Кремлем фільму про нашу Революцію Гідності - «Маски революції» режисера Поля Морейро, де оманливо розповідається про, начебто, американську підтримку українських «націоналістів» та «масові вбивства вчинені ними в Одесі». Такий заказаний Кремлем фільм дає глядачеві помилкове уявлення про ситуацію в Україні, у тому числі і незаконну анексію Криму. Тобто, Кремль заздалегідь готує базу для широкої маніпулятивної атаки на свідомість пересічних європейців, що саме Україна є агресором, а Росія тут ні при чому.

Складається враження, що й українські непатріотичні олігархи також пристали на цю Кремлівську оманливу позицію. Свідченням цьому є виступ пана Тарути в польському місті Лодзь, звідки колишній невдалий голова Донецької обласної адміністрації і один із українських олігархів лякав публіку, щоб ніхто не смів перешкоджати змінам до Конституції, оманливо погрожуючи втратами довіри до України з боку західних партнерів. Тарута жалкував про не проведений у травні 2014 року референдум на Донбасі, коли автобуси з російськими провокаторами масово заїжджали на нашу територію, а російські бойовики захоплювали українські державні адміністративні будівлі, зриваючи українські і вішаючи російські прапори. Ось такі вони продажні українські олігархи, що десятиліттями п’ють кров Українського народу, при цьому ще й зраджують його. Їх не можна допускати до вирішення стратегічних завдань, адже вони продадуть державу разом з народом, заради збереження хоча б частини своїх награбованих статків. Їм байдуже, що Кремль брехливо хоче назвати свою неоголошену агресію в Україну, «громадянською війною в Україні». Вони на захист України стають тільки тоді, коли Путін погрожує їм персонально, як це він зробив по відношенню до Коломойського та й навіть цю ситуацію олігархи намагаються використати на свою користь. Така вже їх нахабна і ненаситна природа.

Кремлю як агресору треба давати щоденну відсіч, назвавши саме його агресором, і не допускати, щоб йому вдалось оманливо переконати світову спільноту в тому, що, мовляв в Україні точиться «громадянська війна» і він тут ні при чому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Кремль,Україна,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.