Міський голова Кременчука порушує закон

04 лютого 2016, 21:57
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
72
Міський голова Кременчука порушує закон
Костянтин Красовський вимагає від мера зупинити порушувати закони

Залишається незрозумілою бездіяльність правоохоронних органів і депутатів Кременчуцької міської ради, які мали б вжити заходів, аби усунути правопорушення.

Сесія Кременчуцької міської ради вчергове відбулась із порушеннями законодавства. Міський голова Віталій Малецький зухвало ставиться до законів України та до думки територіяльної громади міста. 

Обурює те, що міський голова Віталій Малецький формував порядок денний безпосередньо під час ходу пленарного засідання. А це порушення Закону України "Про доступ до публічної інформації" і Закону "Про місцеве самоврядування". Окрім того, "мер" упереджено ставиться до окремих проєктів рішень: повторно ставить на голосування необхідні йому рішення, оголошує п'ятихвилинну перерву для налагодження системи "Рада", водночас із тим, коли система дійсно не працює, то питання, що стосуються проблем громади, на переголосування не ставить.

Як писала Ліна Костенко: "Вічна парадигма історії: за свободу борються одні, а до влади приходять інші. І тоді настає лукава, найпідступніша форма несвободи, одягнута в національну символіку, зацитькана національним пафосом, вдекорована атрибутами демократії". Саме це ми бачимо на власні очі в діях чиновників, які змушують громаду брати все в свої руки, вимагати від міського голови усунення порушень і упередженого ставлення.

Громада Кременчука була активною під час Революції гідности, а сьогодні волонтерською допомогою активно підтримує українських військових. Наші мешканці пройшли через тернистий шлях задля отримання національної справедливости та прозорости від влади. Проте окремі чиновники й далі випробовують людське терпіння.

Залишається незрозумілою бездіяльність правоохоронних органів і депутатів Кременчуцької міської ради, які мали б вжити заходів, аби усунути правопорушення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,Кременчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.