Нардеп Демчак – аферист, який вкладає зароблені на українцях мільйони в Росію

26 січня 2016, 18:58
Власник сторінки
2
62
Нардеп Демчак – аферист, який вкладає зароблені на українцях мільйони в Росію

Нардеп від БПП Демчак – аферист, який вкладає зароблені на українцях мільйони в бізнес на території Росії

Нещодавно інформаційне агентство «Chechnyafree.ru» опублікувало інтерв’ю з скандальним нардепом від президентської партії Русланом Демчаком. У інтерв’ю Демчак розповів, що вклав 70 мільйонів доларів у популярний спортивно-туристичний комплекс «Кезеной-Ам» на території курорту Чечні. Як зазначив Демчак вкладати мільйони у нові готелі, розважальні комплекси і ресторани - справа виключно прибуткова і отримувати швидкий прибуток для нього головна ціль.


Та нардеп від БПП схоже забув свої солодкі передвиборчі обіцянки, що його діяльність, як народного депутата, буде спрямована на поліпшення інвестиційного клімату на Вінниччині та створення нових робочих місць на селі; зміцнення боєздатності української армії, піднесення авторитету і ваги в суспільстві професії військовослужбовця. 


А що ж на ділі?! Депутат, який обирався від 18 виборчого округу на Вінниччині та божився, що не забуває місця де він родився і своїх земляків, вкотре обманув свій електорат. Бо ні рідний Липовець, ані Іллінці чи Оратів інвестицій та створення нових робочих місць так і не побачили, як і учасники АТО чи їх сім'ї бодай хоч якоїсь допомоги від депутата. Демчака вони бачать тільки на сторінках глянцевих журналів, на яких він із дружиною красуються в трендових костюмах, прикрасах та годинниках вартістю понад 100 тис. доларів.

Ось така жорстока реальність - поки виборці, пенсіонери та волонтери утримують із мізерних заробітків та пенсій армію, чиновники та нардепи наживаються на ранах та крові військових і вкладають ці мільйони у закордонний бізнес. Адже головне для Демчака - це швидка окупність бізнес-проектів і власне збагачення. А у Чечні мало ризиків, там стабільна політична ситуація, - так говорить провладний політик. Ось які постмайданні депутати перезавантажили Верховну Раду! Що  може чекати народ від таких депутатодемчаків?

За останні два роки економіка України зазнала нищівного удару, рівень довіри до влади досяг нульової позначки. Люди вже не вірять і знесилені від так званих реформ, бо реформи - це лише підняття тарифів на послуги ЖКГ, зростання цін, курсу долара, інфляція, тотальне безробіття. Провладні депутати замість покращити стан життя народу, щодня його погіршують. Так званим перезавантаженим депутатами та чиновникам стало не до лиця допомагати пенсіонерам і простим людям. А от вкладати награбовані  мільйони у чеченський бізнес, президентський нардеп Руслан Демчак вважає вкрай вигідною інвестицією. Невже на цей раз він має тікати не в Лондон, де в нього обжиті місця, а буде переховуватись у чеченських курортах?!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.