Істерика бурштинового короля

16 січня 2016, 09:06
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
244

Щодо судового позову в.о. начальника Нацполіції Рівненщини Сергія Максимова проти мене і проти телеканалу "Рівне-1"

Пишу виключно на прохання рівненських журналістів. Власного бажання коментувати це у мене немає.

_______
"Слово "жопа" не менш красиве слово, ніж слово "генерал". Все залежить від доцільності вжитку." писав Бодуен де Куртене.

Слово "мусор" не менш красиве слово, ніж слово "полковник". І точно доцільніше у даному випадку.

Полковник Максимов - типовий мусор. Не мент, а саме мусор. Занафталінений пережиток дев'яностих-початку двохтисячних, коли особи у погонах МВС остаточно перетворилися на мафію.

Хай судиться. Наведу з адвокатами таку кількість аргументації, що Максимов сам шкодуватиме про цей позов, який навпаки приверне ще більше увагу громадськості до його злочинів, перш за все, щодо участі співробітників т.зв. правоохоронних органів у незаконному видобутку і реалізації бурштину.

______
Прикро інше.

Через істерику Максимова можуть постраждати журналісти.

Оскільки сам полковник вважає, що у тому, що я його начебто образив, винні ...журналісти телеканалу "Рівне-1", в прямому ефірі якого я озвучив свою думку про роботу МВС на нашій Рівненщині.

Типово вайлувата мусорська логіка. Позбавлена здорового ґлузду.

За слова має відповідати той, хто їх сказав чи написав, а не журналісти.

Тобто (вдумайтесь!) через образу на мене Максимов не просто чинить тиск на журналістів і свободу слова як явище. Він робить це ВІДКРИТО, хизуючись цим. Він вважає це нормальним!

Тому, що мусор.

______
Сподіваюсь, за слово "мусор" Максимов теж буде зі мною судитися. О, буде комедія, адже за одну хвилину зможу довести, що нічим його не образив, позаяк етимологія цього слова - від МУС (московский уголовный сыск).


Андрій Лозовий, Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: мусор,МВС,Максимов,Радикальна партія,Олег Ляшко,журналісти,Полковник,Рівне,фракція РПЛ,позов,рівненщина,мєнт,янтарь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.