Костянтин Красовський: «Президент грає в наперстки з Законами України»

05 січня 2016, 18:55
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
248
Костянтин Красовський: «Президент грає в наперстки з Законами України»

Через тиждень, Президент підписує вищенаведений закон. Чому не на наступний день, для чого знадобився цілий тиждень? Дехто скаже: «Їздив розбудовувати мережу «Рошен»...», проте, – НІ!

Як в 90-х роках, на ринках та інших місцях «наперсточники» розводили людей на гроші, ховаючи дрібний шарик під наперстками, так і в найвищих провладних кабінетах України, – розводять цілу націю в державних масштабах. Проте, замість наперстків, ми бачимо ВРУ, АПУ, КМУ, а роль шариків виконують Закони України.

2 березня 2015 року Верховна Рада України ухвалила законопроект №2212 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення».

На світлині №1 ми бачимо, що Прикінцеві положення містять чотири статті, після яких видно підписанта – Голову Верховної Ради України.

(Світлина №1)

Представлений законопроект, ухвалили в парламенті, до повного набрання його чинності, не вистачало лише підпису Президента України.

І лише через тиждень, Президент підписує вищенаведений закон. Чому не на наступний день, для чого знадобився цілий тиждень? Дехто скаже: «Їздив розбудовувати мережу «Рошен» і державні справи для нього не першочергові…», проте, – НІ!

Дивлячись на світлину №2, – стає зрозуміло, що Президента поглинула творчість, а точніше законотворчість.

(Світлина №2)

Несподівано, в Прикінцевих положеннях Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення» з’являється  стаття 5, яка не виносилась на розгляд депутатів.

Законодавчою(?) нормою, яка з’явилась в незаконний спосіб, Президент, позбавив низку категорій працівників права на отримання пенсій. Порушивши Конституцію України, Конвенцію «Про захист прав людини і основоположних свобод» та інші Закони України, – тисячі людей залишили без соціальних гарантій… І хто це зробив? – Гарант України!

Президент має бути взірцем з дотримання законів, гарантувати соціальний захист, задавати вектор розвитку громадянського суспільства та представляти авторитет країни на міжнародній арені… Натомість, ми бачимо, – країною керують «бариги», які користуються імунітетом, недоторканістю, безкарністю, аби відсвяткувати черговий мільярд. Все це відбувається за рахунок пересічного українця, до якого можновладці відносяться наче до худоби. Неугодним, – кримінальні провадження, тюрми, штучно організовані «котли» в зоні бойових дій, соціальні гачки – низькі зарплати, пенсії та інше… Угодним, – посади, грошові дивіденди та інше матеріальне сміття. 

В умовах інформаційної війни і передвиборчих гонках, коли навколо годують обіцянками, справжнім патріотам складно потрапити до влади, адже кажучи правду, вони мають обмеження, – Правду. І всі прекрасно розуміють, що для більшості, – солодка брехня краще, аніж гірка правда. В наслідок чого маємо президента, який не розуміє процедури внесення змін в законодавчі акти, або інших тримає за дурнів, тому і дописує «пером» все, що йому наснилося. 

(матеріали, що використано в статті, взято з офіційного сайту Верховної Ради України) 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.