ВРАЖАЮЧА НАГЛІСТЬ КРЕМЛЯ

22 грудня 2015, 11:13
Власник сторінки
0
217
ВРАЖАЮЧА НАГЛІСТЬ КРЕМЛЯ

Вкрай брехливий постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін вимагає від Києва «звільнити» 7 українських міст, що перебували в буферній зоні та досі не контролювалися жодною зі сторін на Донбасі

Вкрай брехливий постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін вимагає від Києва «звільнити» 7 українських міст, що перебували в буферній зоні та досі не контролювалися жодною зі сторін на Донбасі, у якій ЗСУ нібито «віроломно» встановили свій контроль. Чуркін традиційно звинуватив українську сторону в регулярних обстрілах позицій російсько-сепаратистських військ.

Про це він заявив у п’ятницю, 11 грудня, під час засідання Ради Безпеки Організації з питань України, повідомляє Укрінформ. Одіозний російський представник також висловив недовіру оцінкам помічника Генсека ООН з прав людини Івана Шимоновича. «Доповідь його місії має обговорюватися в Раді з прав людини в Женеві. Повернення до цієї теми зараз – це спроба відволікти увагу від найважливішого на сьогодні завдання: організації комплексу заходів з виконання мінських домовленостей», – сказав він.

Російський брехун з психологією, що відповідає його прізвищу, зробив випад в сторону віце-президента США Джозефа Байдена, який минулого тижня здійснив дводенний візит до Києва. Зокрема, Чуркін заявив про те, що таким чином досягаються «нечистоплотні геополітичні цілі» в регіоні. Хто б говорив про політичну чистоплотність?!

Традиційно, представник російської агонізуючої недоімперії знову вилив відро політичного бруду на Україну, звинувативши її в «екстремістських та неофашистських настроях». Хоча, навпаки, весь світ бачить, що саме Кремль захворів фашизмом, що саме він сіє екстремізм у сусідніх країнах, а у себе переслідує інакомислячих та прибирає неугідних без слідства і суду.

Виступом раніше, Чуркін назвав обговорення в Радбезі прав людини в Криму та на підконтрольних сепаратистам територіях Донбасу «спробою відволікти увагу» від мінських угод. Нечувана зухвалість, адже саме Кремль на незаконно окупованих територіях України в «ЛНР», «ДНР» і Криму насаджує фашистсько-сталінські методи управління та приборкання непокірних політичних противників.

Нагадаємо, що засідання Радбезу ООН з приводу порушень прав людини в Криму та на Донбасі було скликане за ініціативою США. Помічник генерального секретаря ООН з прав людини Іван Шимонович нагадав, що з початку конфлікту в квітні 2014 року на Сході України було вбито близько дев'яти тисяч осіб. Навіть в часи «відносного затишшя в бойових діях» відсутність верховенства закону дуже ускладнює ситуацію з правами людини для 2,7 мільйона мирних мешканців, які живуть на підконтрольних сепаратистам територіях. «Звіти про порушення прав людини на цих територіях надходять постійно. Ідеться, серед іншого, про вбивства, катування, жорстоке поводження, незаконне затримання та примусову працю. Місцеві жителі досі лишаються без ефективного захисту своїх прав», - наголосив Шимонович.

Факти безспірні і вони Кремлю дуже не подобаються. Тому Кремль вибрав стратегію захисту у вигляді перманентної брехні. Кремлю нічого більше не залишається як нагло брехати, брехати іще раз брехати, аж до остаточного свого політичного кінця.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,чуркин,Україна,Крим,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.