Как испортить себе Новый год? Рецепт от экспертов

17 грудня 2015, 16:13
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
0
396

На Майдані знову буде гаряче

Останні тижні-дні перед Новим роком у повітрі завжди відчутна святкова атмосфера. На центральних площах встановлюють ялинки, дітки зі своїми батьками гуляють прикрашеним містом, насолоджуються його незабутньою красою у світні новорічних ліхтариків та гірлянд. Тільки не в Києві. Тут, нажаль, вже склалася дебільна традиція окуповувати центр міста і стояти там, мов дурні, з якимись транспорантами і прапорами. Людям, яким вже остогидла політика, нікуди від цього не сховатися - в активістів же нібито усе підкріплено високими патріотичними громадськими цілями, а це - набагато важливіше.

Тепер у черговий раз збаламутити народ збирається Саакашвілі. Погрожує нинішній владі антикорупційним Майданом. Анонсує його на 25 грудня.



Точніше, він каже, що це буде непартійний антикоррупційний форум, куди він звезе активістів з усієї України. Що цікаво, у той же час збиралася помайданити зі своїми чуваками Самопоміч. Попахує черговою тусовкою на головній площі столиці.

Як вже дістав цей балаган! Знову неадекватні "патріоти", які все нібито хочуть щось вдосконалити, а з кожним разом стає тільки ще гірше. Бо знайдуться ж як завжди кончені "небайдужі", що прагнуть підзаробити або кому нема чим у житті займатися, от і вигадали, що їх покликання - не давати спокійно жити іншим змінювати країну

З Саакашвілі все й так зрозуміло. Хоче відхапати якесь височеньке крісельце, от і влаштовує клоунади. Трохи тиску за допомогою примари Майдану, може й перепаде щось. Дуже сумнівно, що усе це шоу матиме якусь підтримку. Навіть незважаючи на те, що нинішня влада усіх дістала, дійсно є злочинною, корумпованою, і тільки те й робить, що остаточно розвалює країну. Немає в Саакашвілі ані схвалення народу, для того, щоб влаштувати переворот, ані грошей і активних сил, які можуть втілити це у життя, ані вказівки зверху.

Бо всі вони під одним хазяїном ходять. Так, ділять між собою сфери впливу та розважають народ політичними шоу, щоб було українцям, на чому закцентуватися, коли захочуть про політику подумати - відволікають від насправді важливих питань і незручних тем.

Сподіваюся, ви ж не думаєте, що Саакашвілі - адекватний політик, який зможе врятувати країну?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.