РОСІЙСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ СПЕЦНАЗ НА ТЕРИТОРІЇ НАТО

10 грудня 2015, 18:17
Власник сторінки
0
104
РОСІЙСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ СПЕЦНАЗ НА ТЕРИТОРІЇ НАТО

Кремль, користуючись можливостями широкої Західної демократії, за останнє десятиліття інформаційного століття, зробив все можливе, щоб на території країн НАТО розмістити свій інформаційний спецназ.

Кремль, користуючись можливостями широкої Західної демократії, за останнє десятиліття інформаційного століття, зробив все можливе, щоб на території країн НАТО розмістити свій інформаційний спецназ. Оскільки роль інформаційно-психологічних війн сьогодні стрімко виросла і стала стрижнем «гібридної війни», то Путін, вчасно зорієнтувавшись, розгорнув на Заході, під прикриттям демократичних ЗМІ, свої «інформаційні війська». Пересічний європеєць і не второпає, що Кремль оселившись в нього вдома, щоденно з екранів телебачення, в Інтернеті, з газет та журналів деструктивно впливає на його настрій, корегує точки зору та світогляд.

Російська пропагандистська машина веде мовлення 30 мовами і охоплює 600 млн. осіб в 130 країнах. Сума російських асигнувань на інформаційну війну перевищує 3,4 млрд. доларів. Серед найпотужніших інформаційних гігантів доречно назвати державну ТРК («Росія-1», «Росія-2», «Росія-24», «РТР-Планета», «EuroNews»). Бюджет 1,3 млрд. доларів. ІА «Росія сьогодні» (Телеканал «Russia Today», РІА «Новини»). Бюджет 600 млн. доларів. «Національна медійна група» («П’ятий канал», РЕН ТВ, LifeNevs TV, газета «Известия»). Бюджет 300 млн. «Перший канал. Всесвітня мережа». Бюджет більше 200 млн. доларів. Друкована пропаганда ведеться 16 мовами у додатках до популярних світових видань. Бюджет 10 млн. доларів. До російських інформаційних військ також входять тисячі Інтернет-тролів з цілодобовою позмінною роботою в мережі. Бюджет 30 млн. доларів та замовне експертне середовище («соціологічні служби», «аналітичні центри») з бюджетом 100 млн. д., яке тільки тим і займається, що дезінформує світову спільноту та своє суспільство в заданих йому Кремлем параметрах.

Країни НАТО готувались не до такої війни, а традиційної «гарячої» та Кремль, черговий раз, обманув Захід і за допомогою інформаційної зброї латентно розкладає свідомість європейців, підсовуючи їм своє бачення сьогодення та свої право радикальні цінності. Ось чому, сьогодні в Європі на місцевих виборах праворадикали беруть більшість голосів і всі вони, як правило, підтримують Путіна.

Європейські цінності під серйозною загрозою. Якщо країни – члени НАТО, в середині блоку, терміново, не організують нову цілеспрямовану комплексну інформаційно-безпекову структуру то Захід програє Кремлю в нав’язаній йому інформаційній війні із всіма стратегічними негативними наслідками. В такий західний блок інформаційної безпеки (БІБ), в структурі НАТО, повинні мати змогу вступати і країни не члени НАТО. Особливо ті країни, проти яких Кремль веде інформаційну і навіть «гарячу» війну. Такий стратегічний крок стане кроком спасіння не тільки для жертв кремлівської агресії, але й для всього блоку НАТО.

Сьогодні ж склалась неймовірна ситуація, коли середньостатистичний німець, француз і середньостатистичний росіянин по-одинаковому (по-кремлівськи) сприймають події в Україні та світі, і все завдяки потужним можливостям прокремлівських ЗМІ як в Росії так і в Європі. З таким викривленим та вкрай загрозливим станом речей необхідно як найшвидше закінчувати, поки блок НАТО остаточно не спідкала поразка від Кремля в інформаційній війні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,война,НАТО,спецназ,Росія,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.