Розстрілювати за мову

05 грудня 2015, 18:01
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
0
393
Розстрілювати за мову

Це Дарина Тягнибок. І вона стверджує, що готова розстріляти людину за мову. Я розумію, що це "гідна" донька свого батька, але чи уявляє собі це гламурне кісо, що таке розстріл?



Проблема більшості наших співгромадян і цієї дурненької зарозумілої дівчинки у тому, що дуже високої про себе думки, а на практиці мало що собою являють. Як гарно кидати пафосні фрази про розстріли та боротьбу, коли ти виросла у тепленькій домівці на перинах під крилом свого батька, який усе своє життя сидів у владних органах, крутився, як хочеш, підлаштовувався під умови суспільства, як вигідніше, грошиків собі у карман нахапав чимало. І найбільшою "боротьбою" у твоєму житті був Євромайдан - псевдореволюція, зрежисована і проплачена, а твій протест полягав у тому, що ти начепила на себе жовто-блакитні стрічечки, пофотографувалася з ними та виклала фото в інстаграм. А, зовсім забувся, - ще оновила аватарки у соцмережах на патріотичні картинки і робила репости з пафосними фразами про Україну та українців.

Ось він, гідний приклад справжнього патріота своєї Батьківщини! Таким має бути СПРАВЖНІЙ український патріотизм, який служить меті процвітання країни.









Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.