Якщо у Донбасі поновиться війна, підете? А синок Порошенка з вами буде, як думає

10 листопада 2015, 19:46
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
0
419
Якщо у Донбасі поновиться війна, підете? А синок Порошенка з вами буде, як думає

Деякі важливі питання

Постріли на Донбасі останні дні почали лунати все частіше та інтенсивніше. Мені от цікаво, якшо не дай Бог, поновиться війна, невже знову знайдуться неадекватні, які з радістю підуть вмирати, ставати каліками самим та завдавати шкоди іншим і вбивати інших людей?

А ще дуже хочеться дізнатися, як-то воно відчувати себе дурнем, коли ти типу Вкраїну захищаєш, а синочок-мажорчик Пєті у цей час грошики зашибає, кокс нюхає, тьолочок трахає та вішає локшину на вуха українським пацанам, розказуючи, як-то він разом з ними воював на фронті, просто.... під вигаданим прізвищем, бо це правильна позиція для сина президента, щоб ніхто його не впізнав. Отакої. Клявся-божився, що відчував братню атмосферу в армії.

От знаєте, я спочатку був дурний і не повірив Олексійкові, але потім порився в Інтернеті і знайшов переконливі документальні підтвердження. Українським волонтерам, які старанно й тяжко працювали на фронті, допомагали захищати нашу нещасну Україну від агресора, вдалося засняти Олексія Петровича Порошенка на службі. Не уявляєте, як важко мені було дістати ці фото!





Не будьте ідіотами, пацани. Майте голову на плечах і не ведіться на тупу пропаганду, мета якої - змусити піти вас на війну, яка принесе грошики олігархам, і отакі синки будуть жити собі, приспівуючи. Не треба вмирати за Україну, давайте краще працювати задля її добробуту!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.