Готові скакати? Правий сектор руками народу найближчим часом скине Пороха

06 листопада 2015, 14:39
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
0
291
Готові скакати? Правий сектор руками народу найближчим часом скине Пороха

і навіть має на це гроші

В українському повітрі запахло черговим Майданом. Останні місяці політична напруга в країні збільшилася, і атмосфера все більш нагадує передмайданні часи. За моє, нехай і не таке довге життя у цій країні (що таке трохи менш, ніж тридцять років для Всесвіту? ), я вже почав відчувати такі процеси нутром. Думаю, багато мене зрозуміє, бо в нас розвилась подібна навичка після пережитих подій Помаранчевої революції та Євромайдану. А зараз такі справи, що відчуття-відчуттями, але й факти говорять про те, що готуються нові масштабні зміни в країні, і скоріш за все чекати розв'язки залишилося зовсім недовго. 

За Правим сектором я стежу давно, стежу постійно, і справа зараз ось у чому. Нещодавно на своєму офіційному сайті Правий сектор опублікував цікавеньку заяву-звернення до Пана Президента. У тексті Ярош, "легенько і ненав'язливо" натякає Пороху, що йому варто було б домовлятися з власниками металургійних комбінатів (читай з Ахмєтовим) з приводу подальшої долі Маріуполя та Донбасу, якщо він хоче, щоб ця територія залишалась українською і найголовніше була проукраїнською у свідомості людей, які там живуть. Бо місцеві ЗМІ та усі інші шляхи пропаганди інформування людей належать саме їм - читай, як вони схочуть, так і буде, тому було б нерозумно не враховувати їх думку)))

 http://pravyysektor.info/news/news/1103/pidgotovku-konferenciyi-ps-rozpochato-zi-zboru-frontovih-komandiriv.html 

На тому, що Ярош пропонує перенести вибори у Маріуполі та поставити за цей час соціальний експеремент-перевиховання місцевих мешканців, я навіть зупинятися не буду - які ще пропозиції можна було очікувати від неонацистів? Цікаве зараз мені тут інше: це яскраве підтвердження тих чуток, що давно вже фігурують у політичних колах істали останнім часом отримувати все більше і більше підтвердження - що зараз Ярош та Правий сектор фінансується Ахмєтовим. Звичайно, поки що це лише припущення, але тоді цілком стає зрозуміло, звідки Ярош матиме гроші на нову "революцію", яку він готує. А він її готує, і зараз я продемонструю вам, на які моменти я опирався, коли дійшов до таких висновків. Разом із тим ми можемо спостерігати небувалий підйом пропагандистської кампанії у націоналістичних пабліках та спільнотах, які підпорядковані ПРавому сектору та іншим радикальним організаціям. У порівнянні з попередніми періодами у рази більше стало пропагандистським матеріалів революційного змісту. Піар-кампанія у них зараз проводиться у двох ключовий тезах: 

1. Порошенко - диктатор. Пропагандисти роблять акцент на темі політв'язнів, активно приводять аудиторії до думки, що в Україні зараз відсутня свобода слова, акцентують та гіперболізують будь-які інформаційні приводи, пов'язані з цією темою. А тут часто і перебільшувати не треба Але правильно спрямувати увагу аудиторії - запорука успіху, і вони прекрасно це знають. Саме так підігрівають, а потім скеровують "гнів народний". 

2. Друга теза пропаганди - Україні потрібна нормальна революція. Те, що було на Майдані, не було революцією у своєму істинному розумінні. Систему не змінили, тому ми й не зажили нормально. 

http://pravyysektor.info/news/prava-dumka/1105/narodnij-bunt-chi-nacionalna-revolyuciya.html

 http://pravyysektor.info/news/prava-dumka/647/revolyuciya-svidomosti-yak-osnovnij-aspekt-ukrayinskogo-naciyetvorennya-.html  

http://pravyysektor.info/news/chogo-pragnemo/518/nacionalna-revolyuciya-bez-revolyuciyi-socialnoyi-nemozhliva.html 

І такого дуже-дуже багато. Важливий момент у тому, що якщо проаналізувати наповнення націоналістсько-пропагандистських сторінок в Інтернеті, наявне збільшення обсягу матеріалів "революційного" спрямування, більш того, спостерігається тенденція до посилення цієї пропаганди. Наступним цікавим фактом є проведення цими днями великого партійного з'їзду Правого сектору навіть з окремими зборами командирів військових батальойнів нібито (як вони офіційно заявляють) для "унапрямлення подальшої діяльності", "озвучені і обговорені ідеї, пропозиції, висновки щодо подальшого розгортання діяльності та боротьби "Правого сектора"", "Однозначно прийнятий національно-революційний шлях розвитку націоналістичного руху в Україні". 

http://pravyysektor.info/news/news/1103/pidgotovku-konferenciyi-ps-rozpochato-zi-zboru-frontovih-komandiriv.html 

 Разом із тим Правий сектор розширює мережу запасних батальйонів...

 http://pravyysektor.info/news/news/1118/duk-ps-rozshiryuye-merezhu-zapasnih-bataljoniv.html ... 

та закликав усіх радикалів, зокрема "Свободу" до об'єднання та спільної боротьби...

 http://ukraina.ru/news/20150913/1014274113.html ... 

і стверджував, що Правий сектор начищує зброю 

Незрозумілим поки що моментом для мене є вкидування про арешт Яроша. Хто не в курсі - спочатку у мережі була розповсюджена інформація, що Яроша заарештували, потім він її спростував. Прихильники ПС голосно стверджують, що ця інформація була поширена від структур, що діють в інтересах влади. Як написала блогер Олена Білозерська, робиться це от для чого - десять разів вкинуть фейк, що заарештували, а коли в одинадцятий раз дійсно заарештують, ніхто не повірить і нічого робити не стане. Знаєте, якісь сумнівні дії нібито від Пороха. Я припускаю, що якраз навпаки - це вкидування було зроблене самим Правим сектором, і потім самі ж вони підігрівають увагу аудиторії до припущення, що Ярош може бути заарештованим. Для чого? Щоб, наприклад, потім влаштувати зникнення Яроша, звинуватити диктатора Порошенка у політичних репресіях, а на хвилі гніву народного влаштувати переворот і поставити потрібну людину. Дивіться повністю з усіма скрінами та підтвердженнями тут http://kozak-pravdorub.livejournal.com/182434.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.