Журналісти у Вінниці порівняли вибори депутатів до облради з природнім відбором

29 жовтня 2015, 10:47
Власник сторінки
0
54
Журналісти у Вінниці порівняли вибори депутатів до облради з природнім відбором

Газета "33 канал" - "Новий виборчий закон став “природнім відбором” для депутатів Вінницької облради"

Важко не погодитись з такою позицією. Пише журналіст "33 каналу":

"Прохідні та непрохідні місця у списку роздавали не партійні боси, а самі виборці. Таким чином вибороли мандати лише ті, хто набрав на своєму окрузі більше за інших однопартійців.

Зважаючи на те, що потрапляння чи непотрапляння до нової облради, за новим законом вирішувалось не лише в міжпартійній, але й у внутрішньопартійній боротьбі, вибори принесли деякі сюрпиризи."

Авжеж сюрпризи, ще й які! Зокрема й для самої партії "Батьківщина", кандидатами від якої стали на цих виборах і засновники та редактори вінницького видання - Тетяна Редько, та Анатолій Жучинський. Щоправда керуючись логікою журналіста, дійсно авторитетний та принциповий вінницький політик-головний редактор Анатолій Жучинський теж не пройшов "природний відбір"....

Не пройшли даний відбір і УВАГА (!) екс-голова Вінницької облради - Сергій Свитко, який за іронією долі програв вщент лікарю з лікарні ім. Ющенка - Тетяні Височанській

Заступниця голови ради Наталія Солейко після скандальної участі у двох виборах до Верховної Ради не змогла пройти до обласної ради - програвши з ще гіршим результатом ніж Свитко - відомій волонтерції Юлії Вотчер.

Зі “старих кадрів” у нову облраду також не потраплять:

Ігор Вернигор – голова бюджетної комісії обласної ради

Констянтин Якименко – юрист і двічі кандидат до ВР

Павло Кобець

Леся Мороз

Ігор Алексєєв – керівник обласного автодору

Володимир Білоіван – екс-голова РДА

Олег Долінський

Олександр Галаченко – депутат декількох скликань, головний лікар санаторію «Хмільник»

Микола Тихонюк

Ірина Нагорняк

Тарас Борисюк

Віктор Козак - екс-секретар міської ради м. Вінниця

Володимир Лазаренко – начальник управління внутрішньої політики при ОДА

Віталій Мрачковський

Володимир Сірант

Та інші. Зате має шанси стати депутатом від партії «Батьківщина» екс-помічник нардепа регіонала і екс-губернатора Вінниччини за часів Януковича генерала Миколи Джиги – Геннадій Мазур. Той самий, що був фігурантом найгучнішої кримінальної справи про махінації з дорогоцінними металами та виробами із золота – екс-перший заступник керівника обласної податкової.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.