У Хмільнику подолано заколот Юрчишина!

23 вересня 2018, 13:39
Власник сторінки
0
1300
У Хмільнику подолано заколот Юрчишина!

Громада Хмільника і району відстояла законного головного лікаря Василя Анатолійовича Залецького!

На сесії районної ради 20 вересня планувався бунт, який очолив лікар Михайло Сергійович Гресько та його начальник депутат Руслан Васильович Терещук, керівник тітушок народного депутата, Петра Васильовича Юрчишина!
Греська поставив Терещук за кошти Юрчишина керувати профспілкою працівників Хмільницької Центральної Районної Лікарні. І далі пообіцяв посаду головного лікаря. Але районні депутати під час прозорого та чесного конкурсу у серпні 2017 року призначили керувати закладом Василя Залецького. Тому Гресько залишився у розбитого корита.
Василь Залецький, приступивши до обов’язків голови комунального закладу охорони здоров’я, почав скорочувати роздутий минулим головним лікарем  штат працівників. Під скорочення потрапили тільки ті кадри, які лише рахувались у списках, але не виконували жодної корисної для лікарні роботи. Звичайно, це викликало бунт у тих, хто хотів жити по-старому і паразитувати на бюджетних грошах!
Тоді Михайло Гресько зібрав із лікарів та медичного персоналу, які підпадали під скорочення, чимало грошей. Він пообіцяв, що проведе інформаційну атаку на Василя Залецького, швидко зніме його та сам займе посаду головного лікаря. І тих, кого скоротив Василь Анатолійович Залецький, поверне на роботу.
Отримавши гроші, лікар Гресько, який заробляє 10 тисяч гривень у місяць але придбав собі Ауді А-5, вартістю 20-25 тисяч доларів, розтринькав довірені кошти. Тому почав шукати крайніх і звинувачувати у всьому Василя Залецького, приплітаючи у змову вище керівництво Вінницької області. За мізерні кошти Гресько навіть влаштував пікет, заплативши кільком десяткам пенсіонерів, щоб вони постояли із плакатами проти Василя Залецького.
Та такі комаринні укуси не допомогли! Громада і депутати навіть не звернули увагу на амбіції Греська-Терещука-Юрчишина! Рішенням сесії Хмільницької Районної Ради звіт Василя Анатолійовича Залецького підтриманий і головний лікар продовжуватиме далі розвивати заклад та викорінювати корупцію у лікарні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.