Народний депутат Руслан Демчак збагачується на заощадженнях населення

19 жовтня 2015, 09:46
Власник сторінки
4
104
Народний депутат Руслан Демчак збагачується на заощадженнях населення

Жовтень 2015. Пройшов майже рік, як Україна змінила владу. Ціною кровопролиття на майдані, ціною війни на Сході ми намагались стерти з лиця землі попередників, аби надати затишні крісла новим нардепам

Останні сорочки на собі рвали напередодні парламентських виборів 2014,обіцяючи народу країни рай на землі. Обіцянки не заставили себе довго чекати. За рік війна на сході збільшилась в масштабах в рази,рівень життя населення впав за межу бідності. 

Замість того аби навести лад в країні, провладна верхівка та нардепи з особливим цинізмом  на очах у народу розкрадають країну. Яскравий приклад тому народний депутат від БПП Руслан Демчак. За Януковича нинішній народний обранець сидів у сізо через відмивання коштів. Тепер цей чолов’яга,заручившись підтримкою колеги по цеху, приятеля президента Порошенко нардепа Ігоря Кононенко,віджимає бізнес-структури і банки. За 1.5 роки збанкрутовано 60 комерційних банків…Поясніть, задля чого стояв майдан? Задля зухвалого грабунку країни?

Це і багато інших питань задає собі ведучий програми «Гроші» і намагається на конкретних фактах відповісти на них.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.