Крізь війну та революцію

17 жовтня 2015, 20:23
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
243

Ліворуч від мене - легендарний Сталкер, боєць "Шахтарська", згодом - "Святої Марії"




Бог любить таких людей, як цей Герой, якому нині всього 21 рік.

Був поранений на Майдані в бедро. куля з "Пістолета Макарова" і осколками гранат по ногам.
Вдруге був поранений в Ілловайську на День Незалежності України в 2014 році. Осколок в тазу, розірвана лопатка, пробита ліва рука, також отримав проблеми із слухом через стрільбу з РПГ.

Віри у Вільну і Соборну Україну в ньому стільки, що розумієш, коли є такі сини своєї Вітчизни, її не здолає ніхто і ніколи.

_____
Нині Сталкер - він же Олексій Свинаренко - кандидатує від нашої Радикальної партії Ляшка до Житомирської обласної ради від Новоград-Волинського.

З такою командою 100% розумієш, що наш шлях - вірний.

_____
А праворуч від мене - Василь Іванович Остапчук, наш кандидат у мери Новоград-Волинський. Чоловік теж навдивовиж достойний.

Його етнокультурний проект "Українська хата", де я сьгодні побував - це щось неймовірне. Свято душі в кращих традиціях дореволюційної української інтелігенції. Таке відчуття, що за столом з нами сиділи Франко і Петрушевич, Міхновський і Кость Левицький.

_____
Підтримуйте патріотів, а не пристосуванців.


Андрій Лозовий, Народний депутат України,
Заступник лідера опозиційної фракції Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,війна,герої,революція,фракція РПЛ,АТО,Илловайск фото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.