Нардеп Руслан Демчак сумнівається чи варто знижувати тарифи на газ для населення

10 жовтня 2015, 14:00
Власник сторінки
3
136
Нардеп Руслан Демчак сумнівається чи варто знижувати тарифи на газ для населення

6 жовтня населення країни видихнуло з незначним полегшенням: Верховна Рада з другої спроби прийняла в першому читанні законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо здешевлення вартості газу для населення».

За нього проголосували 228 народних депутатів, депутат від БПП Руслан Демчак утримався. Дивно,чи не так? У нелегкий для країни час влада вперше за останній період (перед виборами)у період тотального зросту цін, вирішила хоч на пару копійок знизити ціну на газ,а Демчак сумнівається. Ще рік тому, зустрічаючись із селянами Вінницької області (саме звідти балотувався Руслан Євгенович) він обіцяв їм і збільшення пенсії,і зниження тарифів.

Усівшись в затишне депутатське крісло Демчак, схоже, забув про свої обіцянки. І на початку холодного сезону йому  чомусь стало не важливо, за які гроші ті самі селяни платитимуть за газ. Так завжди відбувається, коли ніби-то чуйні до громади та нечисті на руку персонажі  з  сумнівною репутацією, кримінальним минулим стають народними обранцями.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.