Реформи мають початися з усунення олігархів від влади

01 жовтня 2015, 15:43
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
30

Держава має зробити усе можливе для сприяння розвитку бізнесу для усіх підприємців, а не тільки для обраних, як ми бачимо зараз

Cправжні реформи в державі мають бути не косметичними, а набагато більш ґрунтовними: докорінні зміни повинні початися з усунення олігархів від влади. Бізнесмени мають займатись бізнесом, створювати робочі місця, сплачувати податки, а не виводити капітали в офшори… Натомість держава має зробити усе можливе для сприяння розвитку бізнесу для усіх підприємців, а не тільки для обраних, як ми бачимо зараз. Адже виходить так, що влада (а фактично лише олігархічні групи) міняється, а тисячі працівників усе одно залишаються без роботи.

Прикладом служать Донецька і Луганська області. Першого грудня 1991 року до 84 відсотків учасників референдуму проголосували там за незалежність України! Тоді це були патріотичні області і патріоти звідти нікуди не поділися. Натомість поділи сфер впливу між олігархами довели людей до остаточного зубожіння і до того, що вони вже перестали відрізняти чорне від білого. У результаті, Росія – країна-агресор – скористалася цією можливістю і ми опинились у стані війни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.