Презервативи парламентаризму

20 вересня 2015, 11:57
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
429

(дуже вульгарно, вибачте)

____
Ляшко назвав спікера ВР Гройсмана "гандоном".

Хтось - аплодує.

Хтось - каже, мовляв, це хоч і грубо, але правда. Адже гіршого спікера за Гройсмана за історію українського парламентаризму не було. Системні порушення Конституції, регламенту ВР, відверте політичне шулерство і банальна юридична безграмотність.

Хтось - вважає, що це хоч правильно, та надмір грубо. Тут одразу згадується Бодуен де Куртене з його безсмертним: "Слово "жопа" - не менш красиве, ніж слово "генерал", все залежить лише від доцільності застосування".

____
Насправді Олєг Валєріч просто озвучив те, що є. Брутально, але справедливо. Однотуровий Кондитер, прийшовши до влади на крові, не раз і не два ви#бав український парламентаризм - і Володимир Борисович у цих діях чітко і тупо виконував функцію презерватива.

Недалекоглядний Гройсман, так і не вийшовши з амплуа мера Вінниці і здобувши посаду внаслідок тупого подхалімства, так і не зміг зрозуміти просту істину:

Після сексу використані презервативи викидають. Або одразу, або згодом. Але точно викидають.

Іноді одним і тим самим нацюцюрником якимсь чудернацьким чином користаються декілька разів. Або особливо убогі, або в ситуації, коли дуже хочеться, а під рукою іншого нема. Як, наприклад, вами, Володимир Борисович.

Ніхто їх не колекціонує, не дорожить ними. Їх ЗАВЖДИ рано чи пізно ВИКИДАЮТЬ на смітник.

Навіть, якщо політичні імпотенти не змогли задовільнити об'єкт своєї симпатії, натомість показавши свою неспроможність.

____
Отже, загалом Ляшко, поза сумнівами, має рацію:

‪#‎гройсман_гандон‬

 

 

Андрій Лозовий, Народний депутат України,

Заступник лідера опозиційної фракції Радикальної партії Олега

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: кондитер,Рада,парламент,Голова,парламентаризм,Радикальна партія,Володимир Гройсман,регламент,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Конституція,верховнарада,фракція РПЛ,спікер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.