кілька слів щодо кончини "Удару"...

28 серпня 2015, 17:09
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
604

Проблема не в тому, що "Народний фронт" і "Удар" виявилися політичними "лузерами"(тобто-невдахами), які зійшли з політичної сцени України. Проблема в іншому...

Проблема не в тому, що "Народний фронт" і "Удар" виявилися політичними "лузерами"(тобто-невдахами), які зійшли з політичної сцени України. 

Проблема в тому, що Порошенкові це потрібно було зробити перед 31 серпня, коли руками безхребетних депутатів під його тиском втілюватиметься ідея Путіна-зміни до Конституції з наданням "особливого статусу" "окремим районам Луганщини і Донеччини", тобто, легалізація через Конституцію ЛНР-ДНР-софт. 

Голоси для цього були на межі. Тепер безхребетники(по іншому -"народні депутати"),щоб "не випасти з політичного процесу", голосуватимуть за все,що нав'язує тандем Порошенко-Путін з потрійною швидкістю..

Висновок: не шкода зникнення "Удару" і "Народного Фронту". 

Шкода України, яку Порошенко-Путін гвалтуватимуть 31 серпня через депутатів.

Депутатів-майданівців.. 

Типу "майданівців"...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.