30 тис. зрадників? Чи патріотів України?

20 серпня 2015, 18:57
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
0
230

Міністерство Оборони України назвало офіційну кількість уклоністів від АТО - 26,8 тис. чоловік.

Але ж ми розуміємо, що такі відомства правду тобі ніколи не оприлюднять. Скоріш за все, цифра більша разів зо два.

Крім того, військова прокуратура заявила, що зараз майже півтори тисячі уголовних справ за статтею "Дезертирство". А загалом за рік проведення АТО на сторону ДНР та ЛНР перейшли 8 тис. військовослужбовців.

Навіть, якщо орієнтуватися лише на офіційні цифри, які теж є чималими, виникає просте питання. Невже наші люди настільки боягузливі, що не хочуть воювати? Легше усього пояснити відмову брати участь у військовому конфлікті боягузством.

Але у дійсності, чому ж українці не хочуть воювати? Чи не тому, що не бачать це протистояння необхідним, не вважають позицію нашої влади спаведливою, і не вірять у то, що сусідня країна - страшний агресор? Чи не тому, що вже не дурні і розуміють, що війни - це безглуздя, необхідне для того, щоб хтось на верхівці заробив грошей, щоб скоротите кількість населення і ще для різних вигід, але точно не наших, не задля простих людей.

Через абсурдні війни людство вже не перший рік втрачає своїх синів, які потенційно стільки усього могли б зробити для спільного розвитку нашої цивілізації. Може, час зупинитися і не дозволити використовувати себе у якості гарматного м'яса. Я закликаю усіх - ігноруйте мобілізацію! Не треба вбивати людей і гинути самим!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: АТО на востоке Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.