Нужно определиться, какая цель, - выиграть войну или остановить её

06 серпня 2015, 13:06
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
1
830
Нужно определиться, какая цель, - выиграть войну или остановить её

В Донецке проходит митинг возле штаб-квартиры ОБСЄ

А хто ще має фіксувати факти, як не організація ОБСЄ? Об'єктивно і неупереджено, дотримуючись вимог до праці дослідників, задача яких - знайти істину. ОБСЄ вже не одного разу звинувачували по черзі то одна, то інша сторона конфлікту. І, що вже не дивно у сучасному світі, громадськість про це знає, але всі роблять вигляд, що так і треба, подібні моменти не варті уваги.

Почекайте, це стосується будь-якої роботи, коли з'являється підозра, що вона виконана непрофесійно, неякісно, чи у ній допущені помилки - варто розібратися, чи дійсно мають місце помилки чи можна продовжувати працювати далі. Бо, що стосується, особливо ОБСЄ, ця організація займається неймовірно важливою справою. По суті, від їх кваліфікованої роботи залежить настання миру на території військового конфлікту. Адже якщо встановити, у яких випадках були скоєні злочини і ким, тоді можна дійти висновків, на кого варто вплинути, щоб бої припинилися. Чи встановити, хто коїть насилля з насолодою і переслідує лише власні вигоди, а кому доводиться захищатися, бо іншого виходу немає. Стиль і методи поведінки ж можуть багато про що розповісти, іноді навіть про наміри. Хоча тут складно, бо можемо мати, як у нашому випадку, дуже заплутані випадки, які характеризуються провокаціями, перевдяганням у форму противника, наявністю відкритої брехні тощо.

Щоб там не було, якою складною і заплутаною не була б ситуація, завдання ОБСЄ - спостерігати, фіксувати і збирати факти для того, щоб зробити можливим їх подальший аналіз. Інакше за що їм взагалі гроші платять? Навіщо ця організація - для краси? Щоб зробити вигляд, що вона чимось займається, тим самим не докладуючи жодних зусиль для досягнення первісних цілей?

Ось люди Донецька і вийшли на мітинг, тримаючи у руках плакати "Ваше молчание убивает детей".


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ОБСЄ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.