Цей кліп вже почали називати найпатріотичнішим за останній час

05 серпня 2015, 16:32
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
1
146
Цей кліп вже почали називати найпатріотичнішим за останній час

Вийшов новий патріотичний кліп співака Сергія Файфури - "Бандера"

Спочатку оцініть цей шедевр 
Цього чувака показують по ТБ, представляють як патріота. Він експертно розмірковує на теми політики. Так, оцей клоун... Оця нахаба, що розмалювала вуса у жовто-блакитні кольори і видає це за патріотизм!!! Лицемірно сміє щось говорити про любов до Батьківщини! Ганьбить мою Україну, спаплюжує її образ, принижує, соромить!!! Хіба це патріотизм? Агов, люди, прокиньтеся!

Дитячий садочок з одного боку, а з іншого - тупа пропаганда, яка переслідує лише одну мету - розпалювати ненависть між двома прошарками суспільства та між двома народами. Ну що це за ідіотський підхід - ми янголятка, вони - тупе агресивне бидло? Ми білі та пухнасті, вони злобні та неадекватні. Ну мені що, треба розказувати і роз'яснювати комусь, що у житті такого не буває, що це помилкове світосприйняття? Навіть діти розуміють, що такого не буває. А звідси висновок, що подібні "патріотичні" відео потрібні лише для того, щоб вами керувати і спрямовувати ваші емоції у потрібному напрямку. Нє, ну ще для того, щоб бабло рубити. До того ж на святому - патріотичних почуттях людей - і на крові, смертях та зруйнованих людських долях. Вам приємні такі патріоти?

Тримають нас за повних ідіотів, годують гімном і видають його за цукерку. І тут така цікава ситуація виходить. Усі ніби й розуміють, що це перебільшено, що це ніби сатира, сміються, весело. Але в тому і проблема, що це ж подається цілком серйозно. Це подається як позиція, і на рівні підсвідомості подібні "шедеври" ще раз закріплюють відповідність схем у голові офіційній пропаганді у країні.

Від того й враження, що ти живеш у психіатричній лікарні. Ця тупня повсюди - з Інтернету, з новин, з реклам...  І найстрашніше те, що люди звикають до неї і починають сприймати, як належне. Оцей рівень сприйняття, який нам насильно нав'язують, поступово стає... нормою. Коли б'ють в одні ворота, і альтернатива або зовсім відсутня, або вважається неприйнятною і губиться в інформаційному шумі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.