Маленька доза знеболювального

10 липня 2015, 11:06
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
227

"Хочеться брати до рук рушницю - і, власне, самому наводити порядок...". (с)


Пізно ввечері написала медсестра з мого рідного Рівного. Вона вертається додому з відрядження до Варшави разом з іншими медиками. Але вони "застрягли" на кордоні.

Через польський кордон пропустили, а через наш - ні. Притрушені митники на посту "Ягодин" на Волині відверто знущалися над людьми, тримаючи їх без підстав годинами на сонці.

І люди лишились надовго у невизначеності між двома країнами, наче душі у чистилищі.

Дізнавшись, одразу зв'язався з головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим. Той пообіцяв допомогти. При всіх питаннях до нього, треба віддати належне, слово він дотримав.

Митники отримали чортів. І рівняни та інші люди, які "застрягли" з ними нарешті їдуть додому. Ну, і я спокійно можу лягти спати. Добраніч)))

________
P.S. Хто забув: чітка позиція Радикальної партії Олег Ляшка: розігнати усіх митників - і набрати нових людей. Система настільки корумпована і створює стільки проблем людям, що перемогти її можна лише хірургічним шляхом. Те, що сьогодні вдалось зробити - всього лиш маленька доза знеболювального...

________
P.S.S. А свою дозу знеболювального від нервів я отримав від смс, написаних медсестрою. Обов'язково прочитайте скріншоти до кінця. Vox populi - vox dei.

 


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Волинь,лікарі,Рівне,фракція РПЛ,митники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.