Соціальна карта на проїзд для білоцерківців!

07 липня 2015, 14:17
Власник сторінки
0
74

Шановні білоцерківці - пільговики! Запрошую отримати соціальну «Транспортно-пільгову картку», яка здешевить ваш проїзд на 1 гривню!

Я, Микола Котушенко, керівник підприємства-автоперевізника «К-А-Н», відчуваючи соціальну відповідальність бізнесу перед  громадою міста Біла Церква, пропоную пільговим категоріям населення скористатися нашою пропозицією: отримати іменну «Транспортно-пільгову картку» та платити за проїзд на міських маршрутках, які ми обслуговуємо, не 3, а 2 гривні!

Право пільгового проїзду втрачають, згідно Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» № 76-VIII від 28.12.2014, нижчезазначені категорії пільговиків, що обліковані в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків:

- учасник війни (Закон України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту");

- член сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни (Закон України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту");

- особа з особливими заслугами перед Батьківщиною (Закон України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту");

- особа з особливими трудовими заслугами ("Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні");

- ветеран праці ("Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні");

- дитина війни ("Про соціальний захист дітей війни");

- жертви нацистських переслідувань, ст. 6(1-4) ("Про жертви нацистських переслідувань");

- інвалід 3 групи ("Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні").

Пропоную усім мешканцям Білої Церкви, які відносяться до відповідних, вищевказаних категорій пільговиків, та користуються міським маршрутним транспортом №13, 16, 18, 25 звернутися до нас  для отримання іменної «Транспортно-пільгової картки».

Реєстрація документів, що засвідчують право на пільгу, та видача відповідних транспортно-пільгових карток здійснюється за адресою:

м. Біла Церква,

вул. Гординського 24, 2 поверх, кімната№ 205,

 ГО «Майбутнє Країни»,

з 9.00. до 16.00.

Телефон для довідок: 098 637 0409.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.