Відкритий лист-звернення Президенту України

02 липня 2015, 16:51
Власник сторінки
1
18992

Президенту України

Голові Верховної Ради 
Народним депутатам України

Відкритий лист-звернення

Ми, громадяни України, представники громадських організацій, об'єднані любов'ю до України і вболіванням за розвиток, та оновлення нашої з Вами держави, глибоко стурбовані ухваленням парламентом 18.06.2015р. у першому читанні проекту Закону України «Про місцеві вибори» № 2831-3., поданого народними депутатами України від фракцій Блоку Петра Порошенко,( Денисенко В.І.Алєксєєв С.О.) , Радикальної партії Олега Ляшка (Попов І.В.Чижмарь Ю.В.) Народний фронт(Ледовських О.В.)
На наше переконання, цей закон спрямований на повернення до старої виборчої системи зразка 2010 року,хоча написаний,як сказали представники фракцій – «по новому». Він ніяким чином не вирішить проблему оновлення органів самоврядування. А саме:
1. Повернення блоків
2. Прихована мажоритарна з можливістю підкупу та «вмиканням адмінресурсу»
3. Схема,яка відпрацьована Партією Регіонів під назвою «Уточнені протоколи», яка надасть змогу «на коліні» міняти результати голосування .
4. Зручний прохідний бар’єр для «мега партій» у 5% та блоків у 7%
5. Можливість для «мега партій» крутити свою рекламу (вартістю від 3000 тисяч доларів за секунду) на телебаченні.
6.Повернення біг бордів та багато іншого
Ми переконані, що законопроект №2831-3 «Про місцеві вибори» – це продукт політичних спекуляцій, типовий приклад змови «великих партій». Сьогодні Україні потрібен справжній закон з відкритими списками та пропорціональною системою,а не скопійований закон. Зразка 2010року. 
Ми, народ України, вимагаємо не допустити ухвалення такого законопроекту і зробити все від Вас залежне для того,щоб у жовтні 2015 року народ України  молоді активісти, волонтери , кандидати від молодих партій отримали можливість обиратися та бути обраними. А не платити за «користування брендами та за вхід».
Віримо у Вашу спроможність проявити себе справжніми державними лідерами, здатними об'єднати Україну, які ставлять інтереси всього українського суспільства вище за короткочасні міркування у розрізі “політичної доцільності”.
У разі Вашої бездіяльності,щодо вирішення цього питання  – Ми залишаємо за собою право діяти активно і всілякими засобами протистояти прийняттю «ганебного закону» у межах діючого законодавства України та поважаючи Конституцію України.
Антиукраїнському законопроекту (януковичам, мажоритарці, гречці ) – Ми кажемо рішуче Ні!

Міркуйте панове! У Вас ще є час та невеликий кредит довіри! 

Слава Україні! Героям слава!

Голова Всеукраїнської громадської
організації «Майбутнє Країни» -  Котушенко Микола

Голова Всеукраїнської громадської 
організації «Українська студентська спілка» - Куценко Сергій

Голова громадської організації
«Всеукраїнський Інститут Політичної кухні» - Лапушкін  Олександр

Голова Всеукраїнської громадської 
організації «Херсонський форум» - Шакіров Дмитро

Голова Всеукраїнської громадської 
організації «Дім Надії» - Мутченко Сергій

Голова Народної платформи «Народний Кандидат» - Опря Сергій

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Порошенко,народный депутат,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.