Про майданутих на всю голову і свідків секти Однотурового

06 липня 2015, 15:02
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
596

Просте болюче питання: що, перш за все, штовхає наш народ у злидні?

Відповідь же очевидна для кожної притомної людини. Тотальна корупція. Головне - у найвищих кабінетах. Але у багатьох людей на повному серйозі в голові інша відповідь - Володимир Парасюк і решта майданутих.

Не знаю, як вам, а мені люди, які готові віддати життя за Україну і довели це, значно приємніші за тих, хто рве горлянку за банкірів, які заробляли сотні мільйонів доларів на тому, що десятки мільйонів українців ставали бідніше і бідніше.

Травля багатьма мого друга Володі Парасюка нічого, крім логічної огиди, не викликає. І - найголовніше - заради чого? Заради скоробагатьків, які залізли і вам в кишеню, панове моралізатори-"непопулісти"? Надто сильно нагадує мазохізм, правда?

За те, що йому, простому хлопцю з села Майдан (до чого ж символічно!) Жовківського району Львівщини, не наплювати на тих людей, яких власників банків хочуть викинути на вулицю з дітьми?

Йому так само було не наплювати, коли тиран почав вбивати свій народ. Йому так само було не наплювати, коли на поріг Вітчизни постукала війна.

Багато з тих, хто сьогодні кидає у Володю камінь, в ті буремні дні жили так, наче Майдану і війни немає.

І коли з вами, не дай Боже, трапиться біда і Володя про це дізнається - йому теж не буде байдуже. Тому, що він такий є.

На відміну від сучки Гонтарєвої, слова якої ви всерйоз наводите як аргумент. Ви взагалі в своєму розумі?.. Подивіться спочатку на курс долара перед тим, як її цитувати.

В мене свідки секти Однотурового плюються так само. Але я вже звик. Товстошкірий.

І ти, брате, не бери близько до серця
соплі і воплі інфікованих вірусом липецької шоколадки. Ти обрав шлях, за який тобі не буде соромно перед дутьми і внуками, але на цьому шляху ти щосекунди маєш бути готовий до ножа в спину.

P.S. Іван Петрович Лозовий теж тебе підтримує. А він в людях не помиляється.

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,Рада,парламент,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,фракція РПЛ,Владимир Парасюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.