Про стереотипи

04 липня 2015, 21:41
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
3
224

Дзвінок. Незнайомий номер

Шкільний товариш. Навіть не друг. З паралельного класу. Погано вчився. Хуліган. Прогулював уроки. Якщо пам'ять не зраджує, був на обліку в КМСН (дитячій кімнаті міліції по-народному). Пам'ятаю, як курили разом в дворі навпроти загальноосвітньої школи #4. Як гнобили вчителя фізики. Як по-чорному пили на випускний (на наступний ранок я їхав в Київ на маршрутці і думав, що здохну...).

Вова зараз на фронті. В Дебальцеве. Про допомогу, на яку заслуговує без зайвого слова - ми усі, хто не на передку, цим людям "по жизни обязаны" - говорить так делікатно, що стає ніяково. Відчувається, що йому незручно. Хоча він там, де пекло, і захищає свободу і гідність свого народу.

Цікаво, а з того самого випуску відмінники із зразковою поведінкою передали хоч дві консерви туди, де хуліган із поганим атестатом захищає і їх право на мирне життя...

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: школа,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,допомога,фронт,Рівне,фракція РПЛ,Дебальцево
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.