Юля і сволочі, які її визволяли

02 липня 2015, 17:58
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
1044

"Скот", "викохали сволочь" - отакі теплі слова сьогодні почув на Раді коаліції від Юлії Тимошенко

Так болісно та істерично вона реагує на цілком коректне і ввічливе нагадування, завдяки кому корупціонер Шевченко став міністром. Що партії, делегуючи людей у виконавчу владу, повинні нести за них політичну відповідальність. Що питання призначення і звільнення міністрів треба публічно обговорювати в парламенті, а не кулуарно домовлятись і у ВР голосувати, як за кота у мішку.

На питання "чи не соромно Вам так казати людині, яку за Вас бив "Беркут"?" Тимошенко спочатку мовчала, а потім каже: "Ви так рейтинг заробляли...". Нічого, що на мене тоді відкрили 6 кримінальних справ... Згідно її логіки, то вона й сама хотіла у тюрму сісти.

Я вмію відповідати на образи. Але Вам, шановна (чи не дуже) Юліє Володимирівно не буду. По-перше, Ви жінка. По-друге, Ви старше моєї Мами. По-третє, я по-людськи щиро Вам співчуваю, бо Ваш час вже пройшов, а Ви ніяк не можете з цим змиритись і красиво піти...

Ви могли стати Президентом у 2010 році, але домовились з україножером Путіним, підписавши кабальні газові угоди, наслідки яких український народ пожинає і досі. І чимало патріотів Вам того не пробачило, не прийшовши на другий тур виборів або проголосувавши проти всіх. Ви часто говорите про тарифи. Поза сумнівами, скасування тарифів потрібне - це катастрофічна помилка уряду, людям просто нічим їм платити. Але, говорячи, про високі тарифи, Ви, шановна (чи не дуже) Юліє Володимирівно, свідомо "забуваєте" свою провину в цьому - ціну на газ, яка є складовою тарифів. Одну з найвищих цін у Європі, вигідну Вашому другу Путіну.

Ви могли стати Президентом у 2014. Але підбори на інвалідному візку на Майдані - Голгофі нашого народу - і штучний нещирий виступ назавжди відштовхнули від Вас мільйони симпатиків.

Це був Ваш останній шанс стати першою особою в державі. Але Ви самі розтоптали його підборами....

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Беркут,парламент,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юлія Тимошенко,Путін,держава,ВО Батьківщина,коаліція,фракція РПЛ,тарифи ЖКГ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.