Порошенко закінчить так само, як Янукович

20 червня 2015, 22:20
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
606

Порошенко хоче повернути Януковичу звання Президента. Переживає, що закінчить так само, як Янукович?

Як відомо, на початку року мт разом з Олегом Ляшком, Віктором Вовком, Ігорем Мосійчуком, Дмитром Ліньком та іншими депутатами-радикалами ініціювали законопроект про позбавлення тирана Януковича звання Президента України.

Мотиви всім зрозумілі: Янукович, перебуваючи на чолі держави, разом зі своєю бандою розграбував країну, довів її до страшної економічної кризи, довів до кровопролиття і війну, і зрештою - самоусунувся від своїх конституційних обов'язків, сховавшись у Москві.
У лютому Верховна Рада ухвалила наш законопроект, але кілька місяців Президент Порошенко не наважувався його підписати. На початку червня, після багатьох моїх нагадувань, ми таки дотисли: Порошенко таки поставив свій підпис під документом, але одночасно... звернувся до Конституційного Суду з проханням визнати цей закон неконституційним. Мовляв, депутати перевищили свої повноваження, адже позбавляти Президента цього звання можна лише у тому випадку, якщо його було усунено з посади в порядку імпічменту... Все інше, виявляється, не аргументи...

Власне, цим кроком Порошенко остаточно відкрив своє справжнє обличчя. І тепер я точно знаю відповіді на питання:
- чому досі не знайдені вбивці Героїв Небесної сотні?
- чому Клюєву дозволили втекти?
- чому жоден з недобитків банди Януковича не поніс відповідальність за злочини перед українським народом?
- чому Президент Порошенко закрив очі на кричущі порушення і фальсифікації під час проведення парламентських виборів на окремих округах на Донбасі, завдяки чому до Верховної Ради пройшов "Злодійський блок"?
- чому Генпрокуратуру очолює точна копія Віктора Пшонки - Віктор Шокін, який займається переслідуванням патріотів, замість того, щоб притягати до відповідальності корупціонерів і злочинців-регіоналів?

Відповідь одна - тому, що нинішнє вище керівництво держави пішло на змову із недобитками банди Януковича. Це відверта зрада українського народу. І народ її ніколи не пробачить.

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,президент,парламент,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Ігор Мосійчук,брати Клюєви,Петро Порошенко,Конституційний суд,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.