Ситуація завжди диктує методи

19 червня 2015, 00:46
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
228

Цей текст мені писати дуже важко. Якось складно слова підбираються одне до другого


Отже, вбивство - гріх. Тому я його засуджую як явище. Але, як відомо, хто без гріха - хай кине в мене камінь.

А коли війна - не убивати не можливо. Бо вб'ють тебе, твою сім'ю, твоїх побратимів. Війна у нас не тільки на Сході. Війна - скрізь. Війна з олігархами. Війна з продажними чиновниками, суддями, прокурорами і так званими правоохоронними органами. Війна людей проти системи. Війна з проросійськими маріонетками, що їх справа - засмічувати інформпростір і проводити підривну антиукраїнську діяльність.

Абсурд засуджувати вбивство того, хто виправдовував масові вбивства інших. Хто глузував над могилами тих, хто віддав своє життя за Україну.

Чи вбивали Святослав Хоробрий, Хмельницький, Богун, Петлюра, Бандера, Шухевич, Коновалець? Так. Чи вбивали національні герої інших держав? Так.

Ситуація завжди диктує методи.

Я теж волів би жити у правовій державі. Але, давайте будемо чесними, правової держави у нас не було і не буде. Не буде доти, доки ми не переможемо у війні, не витравимо олігархію як явище, не знищимо розлогі метастази корупції, не дамо кожному громадянину роботу, нормальну зарплату і впевненість у завтрашньому дні.

Поки правової держави нема, навести порядок можна лише політичною волею. Рішучими і радикальними діями, котрі відповідають ситуації.

Згоден з тим, що Бузину було б досить добряче відпиздити. Зворушливі репортажі з реанімації зупинили б багатьох, хто готовий взяти у москалів тридцять срібняків і продати свою країну.

Але судити тих, хто виніс йому смертний вирок в той час, коли на волі вбивці Героїв війни та революції - це абсурд.

‪#‎jesuisубивцібузини‬




Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,Олесь Бузина,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,олігархи,правоохоронні органи,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.