Дєнь рождєнія чєловєка-тітушки

17 червня 2015, 16:02
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
135

Сьогодні свої вродини відзначає Марк Вікторович Гресь - уважаємий чєловєк, голова фракції Радикальної партії Ляшка у Київраді

Інтєрєснєйший екземпляр.
Марк Гресь - в прошлом мав зовсім інші погляди. Але нема нічого вєчного під сонцем, писав Еклезіаст. Революція гідності змінила його в один день до неузнаваємості... Раніше я знав його лише як друга і талантлівого технолога.

Но після першого розгону ЄвроМайдану, коли і мені дісталось (якраз Марк тоді мене успокоював, поїв чаєм з коньяком і втішав, шо це означає початок настоящої Революції ) він змінив своє життя.

Пам'ятаю, як 1 грудня Гресь без вагань пішов з нами на Банкову. Потім сміялись, читаючи заяви Порошенка. Оказується, це ми тітушки і провокатори.

Правда, камні не кидав, казав: еті парні вевешнікі младше мєня. Мнє їх жалко... 19 січня він з перших хвилин був на Грушевського, знов каже: еті парні младше мєня. Мнє їх жалко.../, але пройшов всі аптеки в центрі города, скупив увесь нашатирний спирт, який нашов, і поперся на саму передову кидать його, аби змусити відступити мусоров невиносімим запахом. На жаль, не помогло...

А вже 18 лютого на Інститутській Марк кидав камушкі так завзято, шо аж гай шумить. Коли почався кошмар на Сході, Гресь не раз приїздив туди, привозячи допомогу добровольцям. Під Лисичанськом потрапив з нами під обстріл "градів", жодної краплі страху в його очах я тоді не бачив.

З ним весь час шось трапляється. Якшо в Києві - якийсь кіпіш, там обов'язково знайдете Марка. От, наприклад, позавчора його побили і затримали мусора із Деснянського райвідділу. На волю він вийшов як завше посміхаючись (хоча пом'яли його добряче) і переймався понад усе не тим, шо його побили, а тим, шо у одного з активістів вкрали телефон.

З ним повсякчас весело. Марк фонтанує ідеями. Він завжди прийде на допомогу, коли треба.

З дньом рождєнія, Тітушка!

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Київ,Гресь,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,Київрада,Банкова,революція,день народження,фракція РПЛ,Євромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.